5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mobildeyim yoksa kum torbasını gösterirdim örneklerle :d

@Dartdevil huzur sokagi tek buna nedeni var dindar bir erkekle modern bir kızın aşkını islemesi bu daha önce ıslrnmedi bu yüzden ilgi uyandiriyor ama malesef aşırı klişelerle senarist diziyi boğuyor. romanda olmasa da aldatma klişesi eyvallahtı. şimdi patrondan öç almaya çalışan babası yatalak biri klısesi sokuldu.

ayrıca artık dizileri ızleyeten başroller değil senaryo ve dizinin hikayesi buna örnek : obzg, huzur sokagi , kayıp şehir , hde , yer gök aşk .. son zamanlarda tutan bu diziler hep senorya odakli..

Yeni dizisinin perşembe olması için dua ediyorum :D

Mobildeyim yoksa kum torbasını gösterirdim örneklerle :d

sen bir yıl boyu mobile mahkumsun :)))

malatya dağlarında net çekmiyor :)))

ama berenin 4 yıl aşk-ı memnu ve fatmagülle vadiyi pinpon topu gibi ordan oraya savurduğu delillerle sabittir :)))

Vadi aşkı memnuyu eziyodu fatmagülde ise akasya durağı arka sokakların 15 aldığı agb kanal d şikesiyle geçildik tnt normaldir zaten

şu an türkiyenin en gözde kadın oyuncusu bilmiyosan öğren doğru işi seçerse reyting garantisi olan bir isim:D
Tamam öyle :A

Beren siz Vadicilerin korkulu rüyası :d
Kokulu mu rüyası ? haha güldürdün :d Beren'in yeni dizisi olsaydı ve perşembe olsaydı adım gibi eminim vadi ezmece yapardı :d

Yeni dizisinin perşembe olması için dua ediyorum :D
Aynen :D

Beren gelsin görelim bi de ocakta geliyomuş :d vadi ocakta tavan yapıyo

Fark-ı vadi diyecen geçecen :D

- - - Ekleme - - -

Xemre tamam :d :d :d :d

beren li dönemler perşembeleri sokaklar ıssızlığa gömülürdü hatta kediler bile çatıdan ekranı dikizlerdi ..:)) şimdi perşembe millet kaçacak yer arıyor evde durmak eziyet:))