5 Ekim 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne 21.30 u be maç 21.45 te başladı ayrıca senin neyinden kaçacam :d

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD="align: center"]ALIN TERI (TV FILMI)[/TD]
[TD="align: center"]KANAL 7[/TD]
[TD="align: center"]05.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]19:06:41[/TD]
[TD="align: center"]20:54:16[/TD]
[TD="align: center"]2,21[/TD]
[TD="align: center"]7,42[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Totalde, 23. sırada, A/B'de ilk 100'de yok. :D

Olum orda yazıyı 21.30 diye artık görmek istediklerini yazmak istiyosan o da senin kişisel problemin :d

Hem diyelim ki 21.45 de başladı ki ( oyle değil ) yine 45 dk maçla karşı karşıya denk gelmiş oluyo :d

- - - Ekleme - - -

Olum orda yazıyı 21.30 diye artık görmek istediklerini yazmak istiyosan o da senin kişisel problemin :d

Hem diyelim ki 21.45 de başladı ki ( oyle değil ) yine 45 dk maçla karşı karşıya denk gelmiş oluyo :d

Ya şl maçı 21.45 ne 30 u yapma gözünü sevim ben izledim maçı.ayrıca maç olmasa 7 alırdı yine bitti artık o dizi şansı yok artık

Beklenildiği gibi olmuş sonuclar sbt reytingleri ne zaman bakmak istesem ilk mesajda yok..

Ya şl maçı 21.45 ne 30 u yapma gözünü sevim ben izledim maçı.ayrıca maç olmasa 7 alırdı yine bitti artık o dizi şansı yok artık

Senin lafına güvenilmez zaten 21.30 diyede yazdığı için hersey meydanda..
Macın olmadı zamanlarda göreceksin obgzk yi ve özetli yayımlansa görürsün sonucları ama bi türlü oyle olmuyo.. Beren gelsinde sen o zaman gor kvp nun şansını :d :d

Maç 21.45'de başladı ama maçın programı 21.30'da başladı. :) Yani Star yayına erken başladı.

Tamam 45 de başladı diyelim e yine 45 dk çakismis oluyo.. Takas hiç takismadi lafları diyodu da..

- - - Ekleme - - -

Takas hem macı izledim 45 başladı diyo her hafta obgzk nin 22.30 da bittiğini bile bile çakışmadi diyo hayatımda böyle usine geleni yazan bi cocuk görmedim.. Bi lafı bi lafını tutmuyor.. Anladık ki takas bildigi halde bilmemiş numaraları çekiyor çünkü işine böylesi geliyo bu hareketleri yapanlara ya...ci diyorlar.

YAlan dünyayı ve muhteşem yüzyılı izliyorum.ikisinide tebrik ederim.huzur sokağı da neymiş bildiğimiz senaryo işte

dila hanım yine reytingleri altüst etmiş bravo dilaya ..

koçan geçen haftaya göre reyting kaybı yaşamış... koçanın öbgz yi geçeceğini söyleyenler vardı öbgz maça rağmen 9 reyting almıştı.. koçan 7.8 den 7 ye düşmüş sonu daha beter olur umarım :)))

kayık şehir düşmüş ab grubunda .. yalan dünya geçen seneye göre ab si 14 lerden 8 lere gerilemiş gözüküyor .. ama ab grubunda birincilik tahtını bırakmamış

destre sanırım uykunu alamadın :)))

sen hangi haftaya bakanı obzgnin reytıngınde :))) geçen hafta 7.1 reyting aldı ab de obzg. yani kocan hem totalde hemde ab de senin obzgyi geçti. ab de yalan duyayla arasındaki farkı kapiyor . reyting olarakta kocan hem ab ufak ta olsa hemde totalde 1.5 puan reyting artirdi...

neyse bu yazı senin uykunu acar.
bu arada dedim sana sevdiğin dizileri izleme sonunda hepsini yolcu edecen :)))) dıla hanımin reytingini de dusurdun :))))))

Huzur Sokağı ; Bu dizi nasıl bu kadar tutuldu ben anlayamadım doğrusu. Asla tahmin etmezdim bu kadar yüksek rating alabileceğini. Yani oyuncularına bakıyorsun böyle Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi tek başına diziyi ayakta tutabilecek adamlar da yok. Ama baya baya tuttu bu dizi. Tebrik ediyorum. Cuma günlerinde senelerdir bir Kanal D hegamonyası vardı, Yabancı Damat, Ihlamurlar Altında, Hanımın Çiftliği.. diye giden ama Atv bu sene bunu kırmışa benziyor.

Kayıp Şehir ; Bu dizide iyi tuttu vallahi buna da bravo. Bu da beni şaşırttı. Başrol oyuncusu Gökçe Bahadır'ı hiç sevmem. Ama kotarmışlar diziyi. Konusunu bilmiyorum, ama şehrin kıyıda köşede kalmış yerlerinde yaşayan insanların hikayesi minvalinde bişeye benziyor. En azından fragmanından ben bunu cıkartabildim. İyi gidiyor, kanalının yüzünü baya güldürdü.

Yalan Dünya
; Korkunç bir düşüş var dizide. Rating olarak söylemiyorum. Zaten sevmiyordum. Avrupa Yakasının basit bir kopyası olarak görüyordum. Dün nolmuş ne bitmiş diye bir bakayım dedim. Cidden komiklikten iyice uzaklaşmış. Hiç gülmedim yarım saat izlememe rağmen. İlk sezonunda ''Neymiş ne değilmiş?'' diye ara sıra bakardım. Ne yalan söyleyeyim ara sıra gülerdim de, ama bu sezon olmamış. Yine de izleyen izliyor her türlü gerçi..

Adını Feriha Koydum
; Düşüşe devam ediyor. Çok normal. Gençlik dizisi kıvamından çıkıp aile dramasına döndü dizi. Bu tarz diziler zaten cok fazlaydı. Önemli oyuncularını kaybetmesi bir yana, amacından saptı konusunu kaybetti bu dizi. Artık toparlanması cok ama cok zor. Erken final yapacağını zannetmiyorum yine de. Ha ama şunu da söylemek lazım ki bu sezonki rakipleri daha güçlü. Huzur Sokağı bu diziden baya seyirci çalmıştır bence. Hatta çoğu bu diziyi bırakanlardır.

Dila Hanım
; İyi başladı ama devam ettiremedi. Kadrosu da iyi aslında. Ama bilmiyorum. Bekledikleri etkiyi yaratmadı. Açık konuşmak gerekirse pek tutmadı bu dizi. Totalde fena değil ama zamanla bu da düşecektir bence. Güzel bir prodüksiyon, cast. Ama olmayınca olmuyor işte. Bilmem. Belki de izleyici dizinin konusuna pek ısınamadı.

vee son olarak;

BEHZAT Ç ;
Amirim ratingler yine düşük. Ama sen gönlümüzün liderisin. Seviyoruz merkez. :)

Dikkatimi çeken bişey daha;

Son Yaz Balkanlar'ın gece 00.30'da yayınlanan tekrarı, salı akşamı yayınlanan yeni bölümden daha çok rating almış. Haha.. :)

Yakup öbgzk maçtan önce bitti diye biliyodum 20-30 dk sonra bitmiş sakin ol ceza aldırtma bana maç yokken 40 alıyo zaten :d dua ette ustura gün değiştirdi yoksa geçecekti :d vadi maçla 1.30 saat çakıştı ama haftalıkta zirve de :D Bahanen maç mı :d huzur sokağı 2 grupta da öbgzk yi geçmiş geçmiş olsun :d

Yakup öbgzk maçtan önce bitti diye biliyodum 20-30 dk sonra bitmiş sakin ol ceza aldırtma bana maç yokken 40 alıyo zaten :d dua ette ustura gün değiştirdi yoksa geçecekti :d vadi maçla 1.30 saat çakıştı ama haftalıkta zirve de :D Bahanen maç mı :d huzur sokağı 2 grupta da öbgzk yi geçmiş geçmiş olsun :d

Hee evet o zaman ikililik yaptığını kabul et söyle :d
Bu haftada mac var ama obgzk huzuru her türlü geçecek

- - - Ekleme - - -

Ve bu Arda sen de son sefalarını sür.. Beren gelince yine bu reytingleri gösterip eskilerle avunma rollerine basliycaksin.. :d :d

Huzur Sokağı ; Bu dizi nasıl bu kadar tutuldu ben anlayamadım doğrusu. Asla tahmin etmezdim bu kadar yüksek rating alabileceğini. Yani oyuncularına bakıyorsun böyle Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi tek başına diziyi ayakta tutabilecek adamlar da yok. Ama baya baya tuttu bu dizi. Tebrik ediyorum. Cuma günlerinde senelerdir bir Kanal D hegamonyası vardı, Yabancı Damat, Ihlamurlar Altında, Hanımın Çiftliği.. diye giden ama Atv bu sene bunu kırmışa benziyor.

Kayıp Şehir ; Bu dizide iyi tuttu vallahi buna da bravo. Bu da beni şaşırttı. Başrol oyuncusu Gökçe Bahadır'ı hiç sevmem. Ama kotarmışlar diziyi. Konusunu bilmiyorum, ama şehrin kıyıda köşede kalmış yerlerinde yaşayan insanların hikayesi minvalinde bişeye benziyor. En azından fragmanından ben bunu cıkartabildim. İyi gidiyor, kanalının yüzünü baya güldürdü.

Yalan Dünya
; Korkunç bir düşüş var dizide. Rating olarak söylemiyorum. Zaten sevmiyordum. Avrupa Yakasının basit bir kopyası olarak görüyordum. Dün nolmuş ne bitmiş diye bir bakayım dedim. Cidden komiklikten iyice uzaklaşmış. Hiç gülmedim yarım saat izlememe rağmen. İlk sezonunda ''Neymiş ne değilmiş?'' diye ara sıra bakardım. Ne yalan söyleyeyim ara sıra gülerdim de, ama bu sezon olmamış. Yine de izleyen izliyor her türlü gerçi..

Adını Feriha Koydum
; Düşüşe devam ediyor. Çok normal. Gençlik dizisi kıvamından çıkıp aile dramasına döndü dizi. Bu tarz diziler zaten cok fazlaydı. Önemli oyuncularını kaybetmesi bir yana, amacından saptı konusunu kaybetti bu dizi. Artık toparlanması cok ama cok zor. Erken final yapacağını zannetmiyorum yine de. Ha ama şunu da söylemek lazım ki bu sezonki rakipleri daha güçlü. Huzur Sokağı bu diziden baya seyirci çalmıştır bence. Hatta çoğu bu diziyi bırakanlardır.

Dila Hanım
;İyi başladı ama devam ettiremedi. Kadrosu da iyi aslında. Ama bilmiyorum. Bekledikleri etkiyi yaratmadı. Açık konuşmak gerekirse pek tutmadı bu dizi. Totalde fena değil ama zamanla bu da düşecektir bence. Güzel bir prodüksiyon, cast. Ama olmayınca olmuyor işte. Bilmem. Belki de izleyici dizinin konusuna pek ısınamadı.

vee son olarak;

BEHZAT Ç ;
Amirim ratingler yine düşük. Ama sen gönlümüzün liderisin. Seviyoruz merkez. :)

tam hakim değildi cumaya sıla-adanalı-afk gibi dizilker vardı:D

- - - Ekleme - - -

huzur sokağı gene zirvede kayıp şehri zirveyi alacağını düşünenlere duyurulur
yalan dünya takip ettiğim kadarıyla yeni bişiler yok ama hala komik
afk düşmüş beter olsun yakında reyting için rıza karakterini yatağa ya da duşa sokarlarsa şaşırmam
dila hanım dizisi baştan çekilmemeliydi geçen sene aynısı al yazmalım da oldu türkan şoray-kadir inanır ınrollarini onlar kadar iyi oynayacak kişiler bulmak çok zor
behzat ç.gene ab de iyi totalde çöküşlerde
milyoner çok iyi gitmiş özellikle çarşamba günkü bölüme göre

Yakup beren kim güldürme :d vadiyi bu yıl geçecek dizi yok beren inşallah perşembeye gelir vadi biraz şov yapsın :D