Züleyha bi parlıyor bi sönüyor. Tam dengeyi kuramadılar o karakterde.Züleyha ve Hünkar kapişması dah çok seyirci çeker ama abanmıyorlar arada işte![]()
Behice'den entrika konusunda ümitliyim ama o da daha patlama yapamadı?.
Züleyha bi parlıyor bi sönüyor. Tam dengeyi kuramadılar o karakterde.Züleyha ve Hünkar kapişması dah çok seyirci çeker ama abanmıyorlar arada işte![]()
Aynen ben de anlamadım Behiceden FGSN yenge performansı bekliyordumZüleyha bi parlıyor bi sönüyor. Tam dengeyi kuramadılar o karakterde.
Behice'den entrika konusunda ümitliyim ama o da daha patlama yapamadı?.
Aynen yılmaz ölse de kurtulsakSenaristler yine Züleyha'yı Yılmaz'a aşık eder, sonra nefret ettirip Demir'e gönderir falan. Şizofrene bağlatacaklar kızı.![]()
Yılmaz tatliş, olmaz.Aynen yılmaz ölse de kurtulsak![]()
Şerminşn kızı mı müjganın mıYılmaz tatliş, olmaz.
Seninle Çukurova için konuştukça aklıma Müjgan'ın kızı geliyor, her bölümü izleyişimde sen ve gelmeyen Müjgan'ın kızı aklıma geliyor.![]()
Ay Şermin'in işte, anladın sen.Şerminşn kızı mı müjganın mı![]()
Ben bunadım kariştiririm ismi de senin böyle bi lüksün yokAy Şermin'in işte, anladın sen.![]()
Ben daha çok bunadım tatlım, kendimde değilim bu aralar.Ben bunadım kariştiririm ismi de senin böyle bi lüksün yok![]()
Olaylı bi ayrılık oldugunu sanmıyorum. Popuç bırakmzsın senBen daha çok bunadım tatlım, kendimde değilim bu aralar.Emekliye de ayrıldım sen yokken, hiç sormuyorsun...
Senin ağzını yerim ben.Olaylı bi ayrılık oldugunu sanmıyorum. Popuç bırakmzsın senbenim için admin sayılırsın siyah yada kırmızı fark etmez
![]()
Senin ağzını yerim ben.İnzivaya çekildim tatlım, bir olay olmadı. Kendi isteğimle ayrıldım.
Belli olmaz, kafam rahat bu aralar. Döner miyim belli olmaz, bekleyip göreceğiz. Seni de bekliyoruz, beraber gideceksek hemen.:
Mekana be zaman döneceksin diye sormam gerek o zaman![]()
Yok ben böyle serbest meslek iyimBelli olmaz, kafam rahat bu aralar. Döner miyim belli olmaz, bekleyip göreceğiz. Seni de bekliyoruz, beraber gideceksek hemen.![]()
![]()
Emekli olarak sıkılıyorum ben de, maaşlar da düşüyor maalum.Yok ben böyle serbest meslek iyim![]()
Seni yönetim koltuğunda oturtmak gerek fazla yük bindirmedenEmekli olarak sıkılıyorum ben de, maaşlar da düşüyor maalum.![]()
Hahaha emekli olsam da boş durmuyorum zaten, arkadaşlara yardımcı oluyorum. Sağ olsun Fav10 samimiyeti bende buluyor, ilgiyi bende buluyor ve her konuda yardımcı oluyorum. Mesele rütbe değil, insanlarla arana sınır çekmemekte. Şükür bugüne kadar hiç öyle yüksekten bakma, havalara girme durumum olmadı. Bugünkü yönetim 2-3 kişi dışında maalesef o durumlara geldi. Nerede Bully, denizz19 yardımları... Nerede Yakamoz'un yardımları... Eğri oturuyorsan bile doğru konuşacaksın, o konuda çok mutluyum ve gururluyum. Verilen yetkiyi sonuna kadar hak ederek kullandım.Seni yönetim koltuğunda oturtmak gerek fazla yük bindirmedenmesela stajyere bak
![]()
İşte en önemlisi de bu zatenHahaha emekli olsam da boş durmuyorum zaten, arkadaşlara yardımcı oluyorum. Sağ olsun Fav10 samimiyeti bende buluyor, ilgiyi bende buluyor ve her konuda yardımcı oluyorum. Mesele rütbe değil, insanlarla arana sınır çekmemekte. Şükür bugüne kadar hiç öyle yüksekten bakma, havalara girme durumum olmadı. Bugünkü yönetim 2-3 kişi dışında maalesef o durumlara geldi. Nerede Bully, denizz19 yardımları... Nerede Yakamoz'un yardımları... Eğri oturuyorsan bile doğru konuşacaksın, o konuda çok mutluyum ve gururluyum. Verilen yetkiyi sonuna kadar hak ederek kullandım.![]()