Tv8 de gitti. Uçankuş instagram adresinde oluyor ama o da bazen geç yüklüyor galiba. Var mı başka bildiğiniz yer?
Tv8 de gitti. Uçankuş instagram adresinde var şu an ama o da biraz geç yüklüyor galiba. Var mı başka bildiğiniz yer?
Bu mesaj tam olarak yönetime yüksekten bakma durumu değil mi? @ForumdashHahaha emekli olsam da boş durmuyorum zaten, arkadaşlara yardımcı oluyorum. Sağ olsun Fav10 samimiyeti bende buluyor, ilgiyi bende buluyor ve her konuda yardımcı oluyorum. Mesele rütbe değil, insanlarla arana sınır çekmemekte. Şükür bugüne kadar hiç öyle yüksekten bakma, havalara girme durumum olmadı. Bugünkü yönetim 2-3 kişi dışında maalesef o durumlara geldi. Nerede Bully, denizz19 yardımları... Nerede Yakamoz'un yardımları... Eğri oturuyorsan bile doğru konuşacaksın, o konuda çok mutluyum ve gururluyum. Verilen yetkiyi sonuna kadar hak ederek kullandım.
Oradaki lafımın kime olduğunu anlamışsındır tatlım, kendi üzerine ve birkaç kişi üzerine alınabilir. Hem yönetim kim biz kimiz, bu ne demek şimdi? Üstten bakma durumu varsa sayarım kaç kişi sana.Bu mesaj tam olarak yönetime yüksekten bakma durumu değil mi? @Forumdash
@mrt-06 sen niye olmamış attın buna, sana bir laf söylemediğimi çok iyi biliyorsun. Bir de geçip durum üzerinden laf atmışsın, benim kime veya kimlere söylediğimi çok iyi biliyorsundur. Bilmiyorsan özelden de anlatabilirim, 2-3 kişi dışında diyerek vurgumu da yapmışım. Genel bir şey söylemedim, sen niye üzerine alındın onu anlamadım?Hahaha emekli olsam da boş durmuyorum zaten, arkadaşlara yardımcı oluyorum. Sağ olsun Fav10 samimiyeti bende buluyor, ilgiyi bende buluyor ve her konuda yardımcı oluyorum. Mesele rütbe değil, insanlarla arana sınır çekmemekte. Şükür bugüne kadar hiç öyle yüksekten bakma, havalara girme durumum olmadı. Bugünkü yönetim 2-3 kişi dışında maalesef o durumlara geldi. Nerede Bully, denizz19 yardımları... Nerede Yakamoz'un yardımları... Eğri oturuyorsan bile doğru konuşacaksın, o konuda çok mutluyum ve gururluyum. Verilen yetkiyi sonuna kadar hak ederek kullandım.
@Emre Ozansoy reytinglere nereden baktın, ciddi ciddi TV8 kaldırmış.
Dün 13. bölümdü zatenReytinglere bir daha darbe yapılmış 😱 Uçankuş sadece MD, BZÇ ve Masterchef'in reytinglerini açıklamış artık bırakın şu inadı ya
Mucizem Doktorum yine şaşırtmadı, bu dizi 13. bölüme kadar reytinglerini korursa sezon bitene kadar 15-20 reyting arasında gider gelir Asıl şaşırtan BZÇ'nin nasıl 10 reytingin üstüne çıkabildiği
Bir paragraf yazı yazıp kendini övmüşsün. Ortasında da 'Şükür şimdiki yönetimdekiler hiç yukarıdan bakmadım üyelere' demişsin. Kibir dolu o mesajın.Oradaki lafımın kime olduğunu anlamışsındır tatlım, kendi üzerine ve birkaç kişi üzerine alınabilir. Hem yönetim kim biz kimiz, bu ne demek şimdi? Üstten bakma durumu varsa sayarım kaç kişi sana.
Sana ne, benim ne yazdığım seni ne ilgilendiriyor? Ay yoksa onu da mı şikayet ettiniz, ceza mı alacağım yoksa? Çok çok üzüldüm şimdi.Bir paragraf yazı yazıp kendini övmüşsün. Ortasında da 'Şükür şimdiki yönetimdekiler hiç yukarıdan bakmadım üyelere' demişsin. Kibir dolu o mesajın.
Sana o kadar iyi niyet göstermeme rağmen yine de zorla kendini dışlanmış gibi göstermeye çalışıyorsun. Sana kim yukarıdan bakıyor? Yok öyle bir şey ama. Yapma bunu. Yönetime karşı savaşan muhalif kahraman rolünü ısrarla oynamaya devam ediyorsun.Sana ne, benim ne yazdığım seni ne ilgilendiriyor? Ay yoksa onu da mı şikayet ettiniz, ceza mı alacağım yoksa? Çok çok üzüldüm şimdi.
Ben neyin ne olduğunu çok biliyorum, bana anlatma boşuna. Sokak banlandıktan sonra geçip duvarına kışkırtıcı ve kendini beğenmiş bir yazı yazan birisi mi söylüyor bunu? Sonra da mesajı sildin, sonra da hata yaptım dedin. Yaptıklarının farkında olsan keşke, ben sonuna kadar arkasındayım yaptıklarımın ve dediklerimin.
Ne çabuk olduDün 13. bölümdü zaten
Ne çabuk oldu