5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

ZKFO`da çoçuk doğuldu
umarım bunun reytinglere katkısı olur

Firuze de İnadına Yaşamak gibi batmış. Sevdaluk'tan da bir şey beklemeyin bence. My'nin özetini geçebileceğini sanmıyorum. @denizz19.

@beyazsoy Firuze'nin senaryosunu nasıl buldun
tam izlemedim izledigim kısımlarda klışe sahneler vardı. anladıgım kadarıyla kız kardeşini kurtaran adamla evleniyor firuze değil mi ilk olarak konuşmaya başladı adamı bırakarak. sonra bıraktıgı adam onlara musalat olacak. senaryo buysa burda sorun musalalt olan eski sevgili neden bunlara takıyor firuze ne yaptı bu çocuga .. tekrar izlemek için bana şefk vermiyor konusu

ZKFO ve AK çok iyi gitmiş
İntikam yok listede

İntikam'ı iyice türk dizisi yaptılar
@xemrexxx Yağmur bıçaklanmiş hastane sahneleriyle boş boş heycan yapıyorlar

İnadına Yaşamak şükürler olsun ki düşmüş.
Murat Ünalmış umarım bir daha dizi çekmez ve rol teklif edilmez.
Bitirdi seni gözünde Murat bey.

Vadi güzel ilerliyor.
İnadına Yaşamak'ı çökertti.Umarım yarın Firuze'de geçer bu diziyi.

Firuze tek anlıkta listede.Yarın ilk 10 olabilir bence.

Evet kız kardeşini kurtarmak için zengin bir adamla evleniyor

Firuze de İnadına Yaşamak gibi batmış. Sevdaluk'tan da bir şey beklemeyin bence. My'nin özetini geçebileceğini sanmıyorum. @denizz19.
inadına yaşamak başlarkende bu yorumu yaptım. sbt ve tns denekleri çok tutucu eski dizleri çok saçmalamasa bırakmıyor. sezon başında yada yazın başlayan diziler aldı başını gidiyor yeni başayan dizilerden çok az başını gösterdi. fatih harbiye- küçükgelin doksanlar- güneşi beklerken medcezir hep erken başlayan diziler. tek kaçak sonradan başlayıp tuttu oda çok geç başlamadı bir kaç hafta geç başladı sadece

İnadına Yaşamak düşer ama fazla düşüş olmaz bence..

Tamamen katılıyorum.
Bu gidişle tüm yeni diziler yazın başlayacak artık.

Evet kız kardeşini kurtarmak için zengin bir adamla evleniyor
eski sevgili neden bu kadar musalat oluyor ben onu anlamdım bir iki kez konuştular sadece. orda da klışe mantık çocuk sapık mı yapacaklar.. çok aşırı klışe samanyolu dışında klışe diziler tutmuyor hele yeni başlayan dizilerde klışe oldumu seyirci 100 metre geriye kaçıyor

bu bölüm beren in b sini göremedik tabi yükselmez @destere izleyici türü kaçıyor diziden .ss