beren full gözüküncede listeye giremiyordu ki. demek berenin diziye bi katkısı yokmuş ))))bu bölüm beren in b sini göremedik tabi yükselmez @destere izleyici türü kaçıyor diziden .ss
beren full gözüküncede listeye giremiyordu ki. demek berenin diziye bi katkısı yokmuş ))))bu bölüm beren in b sini göremedik tabi yükselmez @destere izleyici türü kaçıyor diziden .ss
Haftaya da Sevdaluk başlayacak. Ne düşünüyorsun ?inadına yaşamak başlarkende bu yorumu yaptım. sbt ve tns denekleri çok tutucu eski dizleri çok saçmalamasa bırakmıyor. sezon başında yada yazın başlayan diziler aldı başını gidiyor yeni başayan dizilerden çok az başını gösterdi. fatih harbiye- küçükgelin doksanlar- güneşi beklerken medcezir hep erken başlayan diziler. tek kaçak sonradan başlayıp tuttu oda çok geç başlamadı bir kaç hafta geç başladı sadece
O da doğru.Yarın İnadına Yaşamak ab grubunda iyi gider bence ama totali düşük çıkabilir. Onun dışında Perşembe gününe Sevdaluk dizisini karıştırmayın arkadaşlar Firuze ile kıyaslama yapmanız bile saygısızlık @Bully![]()
Yeni dizi olabilir ama Sevdaluk her kesimi yakalayabilecek potansiyelde emin ol.O da doğru.Firuze baştan umutsuz vakaydı. Sevdaluk ise Show'un tek tutabilecek iddialı dizisiydi ama @beyazsoy'un dediği gibi denekler yeni dizi izlemek istemiyor artık. Yani Sevdaluk'un da işi çok zor teyze hürrem karşısında.
![]()
kadro süper lakin bu kadar kaliteli kadro sbt ve tnsye agır gelir gibi))) diziyi izlemeden bir yorum pek yapamıyorum. konusunu da tam bilmiyorum. izlerken yorum yaparım sanırımYarın İnadına Yaşamak ab grubunda iyi gider bence ama totali düşük çıkabilir. Onun dışında Perşembe gününe Sevdaluk dizisini karıştırmayın arkadaşlar Firuze ile kıyaslama yapmanız bile saygısızlık @Bully
Haftaya da Sevdaluk başlayacak. Ne düşünüyorsun ?![]()
Önce Hürrem teyzeyi yakalaması gerekecek.Yeni dizi olabilir ama Sevdaluk her kesimi yakalayabilecek potansiyelde emin ol.![]()
15 alamaz Beşiktaş maçı reytinglere etki eder.Vadi yarın 15 alır kesin
Şesu harbiden hala "Şesu" gibiGüya ABD'ye gidip oyunculuk eğitimi ne almişti öyle diyordu
Şu anki tempo iyi ama 5'dk öncesine kadar ölüyordum sıkıntıdan
![]()
inadına yaşamak başlarkende bu yorumu yaptım. sbt ve tns denekleri çok tutucu eski dizleri çok saçmalamasa bırakmıyor. sezon başında yada yazın başlayan diziler aldı başını gidiyor yeni başayan dizilerden çok az başını gösterdi. fatih harbiye- küçükgelin doksanlar- güneşi beklerken medcezir hep erken başlayan diziler. tek kaçak sonradan başlayıp tuttu oda çok geç başlamadı bir kaç hafta geç başladı sadece
eski sevgili neden bu kadar musalat oluyor ben onu anlamdım bir iki kez konuştular sadece. orda da klışe mantık çocuk sapık mı yapacaklar.. çok aşırı klışe samanyolu dışında klışe diziler tutmuyor hele yeni başlayan dizilerde klışe oldumu seyirci 100 metre geriye kaçıyor
Foruma neden girmeyeyim kiBen dizime güveniyorum tutacağını da biliyorum.
![]()