5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Yarın İnadına Yaşamak ab grubunda iyi gider bence ama totali düşük çıkabilir. Onun dışında Perşembe gününe Sevdaluk dizisini karıştırmayın arkadaşlar Firuze ile kıyaslama yapmanız bile saygısızlık @Bully :D

inadına yaşamak başlarkende bu yorumu yaptım. sbt ve tns denekleri çok tutucu eski dizleri çok saçmalamasa bırakmıyor. sezon başında yada yazın başlayan diziler aldı başını gidiyor yeni başayan dizilerden çok az başını gösterdi. fatih harbiye- küçükgelin doksanlar- güneşi beklerken medcezir hep erken başlayan diziler. tek kaçak sonradan başlayıp tuttu oda çok geç başlamadı bir kaç hafta geç başladı sadece
Haftaya da Sevdaluk başlayacak. Ne düşünüyorsun ? :D

Yarın İnadına Yaşamak ab grubunda iyi gider bence ama totali düşük çıkabilir. Onun dışında Perşembe gününe Sevdaluk dizisini karıştırmayın arkadaşlar Firuze ile kıyaslama yapmanız bile saygısızlık @Bully :D
O da doğru. :D Firuze baştan umutsuz vakaydı. Sevdaluk ise Show'un tek tutabilecek iddialı dizisiydi ama @beyazsoy'un dediği gibi denekler yeni dizi izlemek istemiyor artık. Yani Sevdaluk'un da işi çok zor teyze hürrem karşısında. :X

O da doğru. :D Firuze baştan umutsuz vakaydı. Sevdaluk ise Show'un tek tutabilecek iddialı dizisiydi ama @beyazsoy'un dediği gibi denekler yeni dizi izlemek istemiyor artık. Yani Sevdaluk'un da işi çok zor teyze hürrem karşısında. :X
Yeni dizi olabilir ama Sevdaluk her kesimi yakalayabilecek potansiyelde emin ol. :)

Haftaya da Sevdaluk başlayacak. Ne düşünüyorsun ? :D
kadro süper lakin bu kadar kaliteli kadro sbt ve tnsye agır gelir gibi))) diziyi izlemeden bir yorum pek yapamıyorum. konusunu da tam bilmiyorum. izlerken yorum yaparım sanırım

aramızda kalsın ciddi ciddi yükselmiş abde 7-8 arası totalde ise 5-6 arası bişiy alır..inadına yaşamak totalde 3.50 abde 5.50 alır firuze totalde 4 abde 3 alır....

Şesu harbiden hala "Şesu" gibi :F Güya ABD'ye gidip oyunculuk eğitimi ne almişti öyle diyordu:X Şu anki tempo iyi ama 5'dk öncesine kadar ölüyordum sıkıntıdan:X

sonunda biraz toparlandıysada pek iştah açmadı dizi:)
önümüzdeki haftalar umarım düzelir:)
şesunun oyun tarzı dediğin gibi bir gram ilerlememiş amrikadan amerika traşı yapıp dönmüş sanırım:) başka bir değişim yok.
dizide çocuğa fazla ağılık verip sevimli gösterme çabaları var boşa çaba bence çocuğun sahneleri minimuma inmeli... sanemin sahneleri çok artmalı, eskiye dönüşlerede son vermeli dizi çok sıkıyor:) uzun bakışmalarda her dizimizin sorunu, şu bakışmalara ayırdıkları zamanı senaristler kaliteli bişeyler üretmek için harcasa keşke:)

inadına yaşamak başlarkende bu yorumu yaptım. sbt ve tns denekleri çok tutucu eski dizleri çok saçmalamasa bırakmıyor. sezon başında yada yazın başlayan diziler aldı başını gidiyor yeni başayan dizilerden çok az başını gösterdi. fatih harbiye- küçükgelin doksanlar- güneşi beklerken medcezir hep erken başlayan diziler. tek kaçak sonradan başlayıp tuttu oda çok geç başlamadı bir kaç hafta geç başladı sadece

tns ile ilgili eleştiri yapmaya fırsat bulamadım diziyi eleştirirken.. dizi düzgün çekilsin tns de kaç aldığı önemli değil bence:)

eski sevgili neden bu kadar musalat oluyor ben onu anlamdım bir iki kez konuştular sadece. orda da klışe mantık çocuk sapık mı yapacaklar.. çok aşırı klışe samanyolu dışında klışe diziler tutmuyor hele yeni başlayan dizilerde klışe oldumu seyirci 100 metre geriye kaçıyor

Evet senaryosu klişe doğruya doğru