- Reaksiyon puanı
- 41,423
- Puanı
- 1,060
Evet haklısıniz ama maç da nedense hiç anliklara bile giremiyor
A Haber ölcülmüyor sanirim
Evet haklısıniz ama maç da nedense hiç anliklara bile giremiyor
Haspam gene konuşturmuşsenaristlerin tempo diye bir kavramı lügatlarından çıkarmı ondan )))). sbt ve tns de total gurup tempo yoksa hel silah ve aksiyon yoksa dizinin yüzüne bilem bakmaz ayrıca senem çelik için dizi izleyen varmı yahuu )) tarih eserlerin değeri var derlerdi de inanmazdım )))
Komik değil ama güleyimizle sevdaluk un kaderini gör![]()
Tam seni etiketleyip diyecektim A Haber'de Ölçülüyor diye.,
.
Emre haftaya çok gülecek ama acı acı.İnadına Yaşamak umarım tns de daha yüksek çıkar yoksa işi zor gibi. Firuze kötü gidiyor biraz daha geç başlamalı bence.
Komik değil ama güleyim![]()
SBT'de de çok Kanal var Yarın bakarken bir dikkat et son sıralara göreceksin.Kimler ölcülüyor haberimiz yok demek kiöyle bir konu acilsa fena olmaz hani
![]()
evet gerçekçi olmuşİnadına Yaşamak umarım tns de daha yüksek çıkar yoksa işi zor gibi. Firuze kötü gidiyor biraz daha geç başlamalı bence.
Komik değil ama güleyim![]()
kimse yok izlenecek.. belki ondan reyting almıyordur )))Haspam gene konuşturmuşSanem izlenmiyecekte kim izlenecek o dizide??? İzlemeye değer kim var? Oktay mı ? Murat mı?
Bence de öyle yapacakEmre haftaya çok gülecek ama acı acı.,
))))) .
sbt de tüm kanallar var bir ara tv2 de giriyordu listeyeSBT'de de çok Kanal var Yarın bakarken bir dikkat et son sıralara göreceksin.. Ben de geç farkettim ama bayağı Kanal var yani.
.
Alacaği reytingide Sanem'e yor o zamankimse yok izlenecek.. belki ondan reyting almıyordur )))
TV 2 bir ara TNS'de de vardı galiba.sbt de tüm kanallar var bir ara tv2 de giriyordu listeye