5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İnadına Yaşamak anlığa giremeyecek kadar kötü mü yahu:X Sanem olmasa bende izlemezdim yaa neyse:F Allah'tan Sanem sahneleri çok:)

Sen bizi biz eden dostluğu öldürdün! İşte bu yüzden benim için ölüsün… #vadideyüzleşme

Abdülhey Polat'a

Sen kimsin dedin ya, ben senin abinim. Mutlu olmanı isterim. Yolun açık olsun! #vadideyüzleşme

Polat Abdülhey'e

İnadına Yaşamak'a ne olmuş öyle. :( Tekrarlarından da belliydi gerçi böyle olacağı. İlk bölümü müthişti bence izleyenler niye bırakmış anlamadım. (b) Kanal D ne çekti be bu sene? Tutmuyor tutmuyor ne yapsa tutmuyor..

İnadına Yaşamak'a ne olmuş öyle. :( Tekrarlarından da belliydi gerçi böyle olacağı. İlk bölümü müthişti bence izleyenler niye bırakmış anlamadım. (b) Kanal D ne çekti be bu sene? Tutmuyor tutmuyor ne yapsa tutmuyor..

Bu duruma alissa iyi olacak gibi. Bir diziside tutmaz mi arkadas :T:

21:30 - 21:45 #sbt#reyting'leri 1) ATV: 12.97 2) STAR: 5.4 3) TRT1: 4.87 4) SMNYL TV: 3.76 5) KANALD: 2.7

Biz bu hayata dostlukla tutunmuştuk. Belki hayatlarımızı seçemedik ama bu kimliksiz dünyamızda dost olmayı seçtik... #vadideyüzleşme

Sbt de böyleysek Tns yi düşünemiyorum :D

firuze listeye girdiğinde tahmin edin ne vardı klasik boyut filim farkıyla bol aglama )))). sbt ve tns denekleri biri ağlamaya görsün radar gibi odaklanıyorlar )))

İnadına Yaşamak Stv`nin dizisini bile geçemiyor
ZKFO ve AK çok iyi

İnadına Yaşamak anlığa giremeyecek kadar kötü mü yahu:X Sanem olmasa bende izlemezdim yaa neyse:F Allah'tan Sanem sahneleri çok:)
senaristlerin tempo diye bir kavramı lügatlarından çıkarmı ondan )))). sbt ve tns de total gurup tempo yoksa hel silah ve aksiyon yoksa dizinin yüzüne bilem bakmaz ayrıca senem çelik için dizi izleyen varmı yahuu )) tarih eserlerin değeri var derlerdi de inanmazdım )))

senaristlerin tempo diye bir kavramı lügatlarından çıkarmı ondan )))). sbt ve tns de total gurup tempo yoksa hel silah ve aksiyon yoksa dizinin yüzüne bilem bakmaz ayrıca senem çelik için dizi izleyen varmı yahuu )) tarih eserlerin değeri var derlerdi de inanmazdım )))

Firuze'yi nasıl buldun beyazsoy

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato