5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

bende o mantıkla gittim
zor bir zamandan geçiyoruz kör tuttuğunu misali? bulduğunu değerlendireceksin yoksa bir gün gelir elin boş kalır

Aci aci yazma destere, bir gün bulamayinca bu sözü hatirlamak daha vahim olabilir

My totalde idare etmiş, ab'de iyi gitmiş. Haftaya ciddi bir yükseliş olur. Sonra düşüş kaçınılmaz..

Zeytin Tepesi orta karar başlamış. Haftaya ne yapacağı dizinin kaderini belirleyecek.

Günün diğer dizileri de 3-5 bir şeyler almışlar işte. Çarşamba'ya iddialı bir dizi gelmeli yoksa Beni Affet hep ikinci olur..

Haftaya zeytini izleyecen mi )

kendisi bir total insan olduğundandır o
aynı zamanda karadayıcı olduğu için normal karşılıyorum dediğini bulişin
Güneşi Beklerken kalite abidesi bir dizi doğru düzgün izlemeden yorum yapmayalım.
Ayrıca yayınlandığı 31 bölüm boyunca 1 kere bile total olmadı.
Kalitesini buradan anla.

Karadayı konusuna gelince.. Yine yorum yapmak için yorum yapmışsın. Son 2-3 haftaya kadar en çok eleştirdiğim diziydi. Ama fanları Musti'min tarafına geçince şimdilik diziyle uğraşmayı bıraktım..

gb nin ya da medcezirin ab olması tns sisteminin ayıbı
ab gurbu eğitimli kesim değil miydi 0-16 yaş arası ne eğeitimi almış oalbilir

Muhteşem Yüzyıl A\B`de 10 alarak süper gitmiş
Büyük Risk A\B`de çok iyi gitmiş
Sevdaluk A\B`de 2 almış
Dizi için gün değişimi olmalı yoksa daha da düşer

Merhamet aynı gitmiş.A\B`si artış yaşasa iyi olurdu

Zeytini 4 gözle bekleyen millet reytingler vasat gelince izlemem dizi kötü ayaklarına başlamışlar.

Zeytini 4 gözle bekleyen millet reytingler vasat gelince izlemem dizi kötü ayaklarına başlamışlar.
Diziyi beğenmedim reytingle alakası yok.
Yoksa A.Ş.K'ı da İnadına Yaşamak'ı da izlemezdim sonuna kadar. 😉

Ne alaka. Meryem gittikten sonra bile o kadar düşmediyse,Mustafa gidince yine düşmez.

Meryem gitti diye düşmedimi geçen sezon la bu sezon uçurum var arada
+ ben mustafa gidince demedim karşısına güzel bir rakip gelirse dizi çöker mustafa da çıkıyor nede olsa dedim

Meryem gitti diye düşmedimi geçen sezon la bu sezon uçurum var arada
+ ben mustafa gidince demedim karşısına güzel bir rakip gelirse dizi çöker mustafa da çıkıyor nede olsa dedim
Son bölümlere bakarsan meryemli ondan önceki bölümlerdede fark var. Mustafa çıkınca reyting değişmez bence.

zeytin tarlasının AB si çok berbat durumda izleyemedim ama izleyenlerde pek yok gibi.. zaten @Bully önceden sezmişti sonucu erken pes etti ..

muhteşem hala açık ara önde @xemrexxx ye gün doğdu