Merhamet çökmedi, durumu iyi. Benim masum dizime laf yok.merhamet gibi olur bence de başta iyi sonuçlar alır ağır ab olur sonra çöker
Merhamet çökmedi, durumu iyi. Benim masum dizime laf yok.merhamet gibi olur bence de başta iyi sonuçlar alır ağır ab olur sonra çöker
içine yakup mu destere mi hangisinin ruhu kaçtı 😱 geçen sene ab total 6 ab 8.5 u gördü dizi bu seneMerhamet çökmedi, durumu iyi. Benim masum dizime laf yok.
Geçen sene my de 16 görüyodu ab de şimdiiçine yakup mu destere mi hangisinin ruhu kaçtı 😱 geçen sene ab total 6 ab 8.5 u gördü dizi bu sene
Yarında mı 2 bölüm olacak?
o en yükseği panpa ortalamasını al manipüle etme insaları zaten my yi geçen çıkmadıkça elem keder biriktirenler var aramızdaGeçen sene my de 16 görüyodu ab de şimdi
Yayın akışında 20.30 - 22.45 gözüküyor o yüzden sordum.Hayır, sadece Çarşamba'ları.
Öyle olsun ama ort da düşük bu seneo en yükseği panpa ortalamasını al manipüle etme insaları zaten my yi geçen çıkmadıkça elem keder biriktirenler var aramızda
senin dediğin türkiye semalarında tayfun görmek gibi bişi@xemrexxx My yi geçecek hava bulamadım bu dizide