Maskeli Fedai
Favori Üye
İyi işte adamlar reyting kaynağını bulmuşlar işte 😎 Mustim güçlü olduğu için 😎kandırmazsın mehemt yavuz
işte çok uzadı
show gibi total ve reytingsiz mi olsun demek istedin?
İyi işte adamlar reyting kaynağını bulmuşlar işte 😎 Mustim güçlü olduğu için 😎kandırmazsın mehemt yavuz
işte çok uzadı
show gibi total ve reytingsiz mi olsun demek istedin?
son bölümlere ka total 9 dan düşmiyidi nasıl reyting kaynağı bu 8 lere düşürdüİyi işte adamlar reyting kaynağını bulmuşlar işte 😎 Mustim güçlü olduğu için 😎
yine çiğdem moduna girdiAy laf anlatılmıyor ben gidiyorum.Diyorumki kalan bölümler Show TV'de yayımlansa.
Ama dizinin yuvası. Bu durum senin için birşey ifade etmiyor mu?son bölümlere ka total 9 dan düşmiyidi nasıl reyting kaynağı bu 8 lere düşürdü
yine çiğdem moduna girdi
showda yayınlanmasın adını kalbime yazdım ile aynı kanal.ss
O zamanlar my de 18 leri görüyodu ama.gelsin 3.5 reyting alan dizilerin sayısı artmalı
kuzeyin her iki grupta da 8 reytingi geçtiği günler olmuş kpa o reytingi görürseö püp başına koysun
O zamanlar my de 18 leri görüyodu ama.gelsin 3.5 reyting alan dizilerin sayısı artmalı
kuzeyin her iki grupta da 8 reytingi geçtiği günler olmuş kpa o reytingi görürseö püp başına koysun
cık ifade etmiyiAma dizinin yuvası. Bu durum senin için birşey ifade etmiyor mu?
Bundan bir kaç hafta önce sanırım isyan ediyordu ya o bölüm tavan yapmıştı.Demek ki millet isyan istiyor heyecan istiyorson bölümlere ka total 9 dan düşmiyidi nasıl reyting kaynağı bu 8 lere düşürdü
yine çiğdem moduna girdi
showda yayınlanmasın adını kalbime yazdım ile aynı kanal.ss
20-18 düş panpa düşO zamanlar my de 20 leri görüyodu ama.
O zamanlar my de 18 leri görüyodu ama.
Bundan bir kaç hafta önce sanırım isyan ediyordu ya o bölüm tavan yapmıştı.Demek ki millet isyan istiyor heyecan istiyor
Dizinin doğduğu yer yuvasıdır. Ayrıca ne çabuk unuttun Show TV'ye yumurta ile saldırdılar dizi bitsin diye ama kanal bitirmedi ve arkasında durdu işte yuva.cık ifade etmiyiinsanın iyi kötü çarkını döndürdüğü yerdir yuvası
Neyse Mustim ölüyor haftaya son sahnelerine bakıp daha da izlemem20-18 düş panpa düş
o zaman durum farklıydı
stardaykene başbakan çarptı totosuyla kanal yine arkasaında durduDizinin doğduğu yer yuvasıdır. Ayrıca ne çabuk unuttun Show TV'ye yumurta ile saldırdılar dizi bitsin diye ama kanal bitirmedi ve arkasında durdu işte yuva.
Çok sexyyyneyse çarşambaları klasik sonuç geldiğine göre kalite ölçümüne odaklanalım @destere @ABAY_06 @Forumdash @Yakamoz-Asi siyah beyaz bölüm yapmışlar renklerdirmeyi mns nin hayal dünyasına bırakmışlar)))
https://www.facebook.com/video.php?v=10151912471800233
Asıl kahrı Show çekti. Meclise bile taşındı.stardaykene başbakan çarptı totosuyla kanal yine arkasaında durdu
fişhhYazık laa Zeytinlik'i kimse forumda bile beğenmemişlerOysa izlenebilirliği vardi. Osmancık'tan bile kat kat iyiydi oysa.
Çok sexyyySaksafonda çaliyor, içim bi hoş oldu kapattim yarida
onlar boşa çabaydıAsıl kahrı Show çekti. Meclise bile taşındı.
Baby Dady'i ilk sezon bi kaç bölüm izlemiştim. Aria'li fragmanı da gördüm belki izlerimfişhhdiyi yerden vurmuşlarneyse abc family dizinin etini sütünü yiyi aria yı baby daddy ; hannayı ravenswood dizisine konuk diye göndermiş
tam @destere nin parlak oğlanalrının arasına düşmüşBaby Dady'i ilk sezon bi kaç bölüm izlemiştim. Aria'li fragmanı da gördüm belki izlerim
my yi geçecek senaryoyu açıklıyorumtüh ya yine iyi bi yapım gelmedi my ilk ikiyi kapatmış .ss neyse başka baharlara artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?