xBUGRAx
Süper Emekli
Totelden bahsetmiyoruz, ab kısmı 13 filandır. Bu sene ise 8ortalama 11-11.5 falandı
Büyük ihtimal öyle oldu.Salih Bademci yine tutturamayacak galiba @yakup09.
bir tane dahaBugün merhameti izleyemedim. Ama anlıklarda kötü gitmiş. Malum my 23.40 lara kadar sürüyor.
My'nin karşısında güçlü rakip yok, kim ne derse desin durum bu. Ona rağmem anlıklarda 9'u görememiş. Kendisi gibi güçlü bir rakip geldiği an 7 de sabit kalır.zaten forumda ki yorumlara bakıldığında, diziden %80'i soğumuş.
Zeytin tepesi çok kötü gitmiş, daha başlamadan çok iyi gitmeyecek dedim. Dediğim gibi de oldu. Tekrarı da anlıklara girememiş. Büyük ihtimal haftaya çöker iyice.
Kızıl elma tam anlamıyla fiyasko. Osman sınavdan bir fiyasko daha
Totelden bahsetmiyoruz, ab kısmı 13 filandır. Bu sene ise 8
ben zaten ab yi kastettimBugün merhameti izleyemedim. Ama anlıklarda kötü gitmiş. Malum my 23.40 lara kadar sürüyor.
My'nin karşısında güçlü rakip yok, kim ne derse desin durum bu. Ona rağmem anlıklarda 9'u görememiş. Kendisi gibi güçlü bir rakip geldiği an 7 de sabit kalır.zaten forumda ki yorumlara bakıldığında, diziden %80'i soğumuş.
Zeytin tepesi çok kötü gitmiş, daha başlamadan çok iyi gitmeyecek dedim. Dediğim gibi de oldu. Tekrarı da anlıklara girememiş. Büyük ihtimal haftaya çöker iyice.
Büyük ihtimal öyle oldu.
Ben zirveyi alır direkt yeni gelen bi dizi vs demiyorum.bir tane dahagüçlü rakip gelse de gelemse de my zirvede 3 yıldır değişmediayrıca nasıl bir boşluksa sadece kanal d bu sene 4 yeni dizi koydu çarşambaya hiçbiri boşluğa denk gelmedi
ben zaten ab yi kastettim
Günü ne güzel özetledin. 😱Bugün merhameti izleyemedim. Ama anlıklarda kötü gitmiş. Malum my 23.40 lara kadar sürüyor.
Büyük ihtimal öyle oldu.
yakamoz-asi reyting konusunu açmıştı orada ortalaması yaziyiBen zirveyi alır direkt yeni gelen bi dizi vs demiyorum.sadece my yi zorlar diyorum ki cidden de öyle olur.
Ab kısmı 11 değildir o kadar az mı kidemek ki geçen sene düşüş fazlaca olmuş
buğra kaç gündür fox izliyorum çocuklar duymasınÇocuklar Duymasın tekrarı iyi gidiyor.
Günü ne güzel özetledin. 😱
Yanlız şu da var, dikkat edersen merhamet başladıktan 2-3 hafta sonra my de ab kısmında 7-8 lere kadar düştü 13 lerden.yakamoz-asi reyting konusunu açmıştı orada ortalaması yaziyi
ayrıca haklısın sadece zorlar bknz:merhamet geçen sene my karşısında ab de 8.5 a çıktıkuzey totalde (anlıklarda) my gidince 8 leri geçti kanal dd kuyruğu dik tutmak adına dizilerin yeriyle oynamadı başka günlere koyup zirveyi almadı şimdi sürüniyi
7-8 lere son 3 bölüm düştü meryem gidincefarkı öbgzk
Pardon ff üye
Yanlız şu da var, dikkat edersen merhamet başladıktan 2-3 hafta sonra my de ab kısmında 7-8 lere kadar düştü 13 lerden.zirveyi almasa da sekteye uğratttı merhamet.
Denediği diziler neydi sanki vasat senaryolu aşk7-8 lere son 3 bölüm düştü meryem gidinceayrıca normali budur bir dizi 4 reytingten fazla alıyorsa diğer işleri etkilemelitürkiyede boş gün diye bir kavram olmaz amerika mı burası diziler sezonluk garanti alsın reyting iyi değilse 3 bölüme biter sürekli değişim olur boşluk varsa biri doldururbak kanal d çarşamba 4 dizi denedi sonuç sıfır salı 3.dizide 13 reytingi kaptı
Değişimin felan olmayacağını, Show'un izleyicileri oyaladığının farkında mısın?
Bende beğendim ama reytingler neden o kadar düşük geldi anlamadım. Elif Atakan'ı çok kişi beğenmedi ama ben beğendim, ilk bölüm adına iyi bir performans sergileyemedi ama bilmiyorum güzelliğiyle en azından arka plana attı bence oyunculuğundaki aksaklıkları. Ama izleyici öyle düşünmemiş belli ki.
Kiz fazla guzel degil ama oyunculugu bence de iyiDeğişimin felan olmayacağını, Show'un izleyicileri oyaladığının farkında mısın?
Bende beğendim ama reytingler neden o kadar düşük geldi anlamadım. Elif Atakan'ı çok kişi beğenmedi ama ben beğendim, ilk bölüm adına iyi bir performans sergileyemedi ama bilmiyorum güzelliğiyle en azından arka plana attı bence oyunculuğundaki aksaklıkları. Ama izleyici öyle düşünmemiş belli ki.
tanimiyorum ikisini de ama başarılı dizi yapmislarYönetmen Dilek Keser ve Ulaş Güneş.
geçen sene merhameti denedi o da aynıydı reytingi ortada en azından ab de zorladıDenediği diziler neydi sanki vasat senaryolu aşk
10 km uzaktan tutmayacağı belli olan vicdan
Ve
Zeytin tepesi
Bence masum bir güzelliği var.Kiz fazla guzel degil ama oyunculugu bence de iyi
tanimiyorum ikisini de ama başarılı dizi yapmislar
Merhametin nesi aynıydı? Totelde 7 ab de 8 lere kadar çıktı üstelik 22.15 te bitmesine rağmen. Kanal d nin hangi çarş yapımı o oranı almış?geçen sene merhameti denedi o da aynıydı reytingi ortada en azından ab de zorladıyani bu işler bizim forumun kafasından uydurduğu boşluk senaryolarına göre ilerlemiyordüzgün bakan herkes görür olayı önemli olan değerlendirmesini bilmekçarşmba izleyicisi en sadık izleyicidiryaprak dökümü 10 reytingle de 23 reytingle de zirveyi almıştır yaprak dökümünde hiç değişiklik yoktu bir şevket değişti mecburiyetten izleyici 174 bölüm izledi my de o ka değişiklik oldu izlenmesi ve zirvede yer alması normal)
işte aynı dramalar merhametin bu dizilerden çok üst düzey senaryosu ya da kadrosu yo kzeytin tepesi,aşk vb. senaryo-kadro bakımından merhametten çok dşük değillerMerhametin nesi aynıydı? Totelde 7 ab de 8 lere kadar çıktı üstelik 22.15 te bitmesine rağmen. Kanal d nin hangi çarş yapımı o oranı almış?
Valla boşluk kafadan uydurulmuyor, kafadan düşünülüp söyleniyor. Eğer bi dizi'nin karşısın da özetini geçemeyen yapımlar olmasına rağmen hala yeni bölümü düşüş yaşıyorsa, izleyici boşluğu büyük demektir.
Çarş izleyicisi aynı kişiler mi aynı beğeniye sahip kişiler mi 10 senedir?
Valla merhametin senaryosunu diğerleriyle karıştırma. Gayette başarılı ve duyguyu içeri geçiren bi senaryo.işte aynı dramalar merhametin bu dizilerden çok üst düzey senaryosu ya da kadrosu yo kzeytin tepesi,aşk vb. senaryo-kadro bakımından merhametten çok dşük değillerayrıca my yi tek düşürecek şey senaryodur senaryo kötüleşirse izlenmez pargalının öldüğü 82.bölüm başlarda senaryo kötü olunca sonunda pargalı ölemsine rağmen düştü ::::boş oyalama senaryolar olursa dizi düşer mesela 118-119-120. bölümler sülüman hastalandı ölecek gibi oldu ölmeyeceği biliniyor 120-121-122 bölüm musti ölecek mi ölmicek mi olyı var konular uzuyor dizi de düşüyor my izleyicisi diğer diziler gibi senaryoda boş atraksiyona prim vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?