5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün merhameti izleyemedim. Ama anlıklarda kötü gitmiş. Malum my 23.40 lara kadar sürüyor.

My'nin karşısında güçlü rakip yok, kim ne derse desin durum bu. Ona rağmem anlıklarda 9'u görememiş. Kendisi gibi güçlü bir rakip geldiği an 7 de sabit kalır.
zaten forumda ki yorumlara bakıldığında, diziden %80'i soğumuş.

Zeytin tepesi çok kötü gitmiş, daha başlamadan çok iyi gitmeyecek dedim. Dediğim gibi de oldu. Tekrarı da anlıklara girememiş. Büyük ihtimal haftaya çöker iyice.

Kızıl elma tam anlamıyla fiyasko. Osman sınavdan bir fiyasko daha

ortalama 11-11.5 falandı
Totelden bahsetmiyoruz, ab kısmı 13 filandır. Bu sene ise 8

Salih Bademci yine tutturamayacak galiba @yakup09.
Büyük ihtimal öyle oldu.

bir tane daha
güçlü rakip gelse de gelemse de my zirvede 3 yıldır değişmedi
ayrıca nasıl bir boşluksa sadece kanal d bu sene 4 yeni dizi koydu çarşambaya hiçbiri boşluğa denk gelmedi

ben zaten ab yi kastettim

Ben zirveyi alır direkt yeni gelen bi dizi vs demiyorum.
sadece my yi zorlar diyorum ki cidden de öyle olur.

Ab kısmı 11 değildir o kadar az mı ki
demek ki geçen sene düşüş fazlaca olmuş

Günü ne güzel özetledin. 😱

Ben zirveyi alır direkt yeni gelen bi dizi vs demiyorum.
sadece my yi zorlar diyorum ki cidden de öyle olur.

Ab kısmı 11 değildir o kadar az mı ki
demek ki geçen sene düşüş fazlaca olmuş
yakamoz-asi reyting konusunu açmıştı orada ortalaması yaziyi

ayrıca haklısın sadece zorlar bknz:merhamet geçen sene my karşısında ab de 8.5 a çıktı
kuzey totalde (anlıklarda) my gidince 8 leri geçti kanal dd kuyruğu dik tutmak adına dizilerin yeriyle oynamadı başka günlere koyup zirveyi almadı şimdi sürüniyi

Günü ne güzel özetledin. 😱
farkı öbgzk
Pardon ff üye

Yanlız şu da var, dikkat edersen merhamet başladıktan 2-3 hafta sonra my de ab kısmında 7-8 lere kadar düştü 13 lerden.
zirveyi almasa da sekteye uğratttı merhamet.

farkı öbgzk
Pardon ff üye

Yanlız şu da var, dikkat edersen merhamet başladıktan 2-3 hafta sonra my de ab kısmında 7-8 lere kadar düştü 13 lerden.
zirveyi almasa da sekteye uğratttı merhamet.
7-8 lere son 3 bölüm düştü meryem gidince
ayrıca normali budur bir dizi 4 reytingten fazla alıyorsa diğer işleri etkilemeli
türkiyede boş gün diye bir kavram olmaz amerika mı burası diziler sezonluk garanti alsın reyting iyi değilse 3 bölüme biter sürekli değişim olur boşluk varsa biri doldurur
bak kanal d çarşamba 4 dizi denedi sonuç sıfır salı 3.dizide 13 reytingi kaptı

Denediği diziler neydi sanki vasat senaryolu aşk
10 km uzaktan tutmayacağı belli olan vicdan
Ve
Zeytin tepesi

Kiz fazla guzel degil ama oyunculugu bence de iyi

Yönetmen Dilek Keser ve Ulaş Güneş.
tanimiyorum ikisini de ama başarılı dizi yapmislar

Denediği diziler neydi sanki vasat senaryolu aşk
10 km uzaktan tutmayacağı belli olan vicdan
Ve
Zeytin tepesi
geçen sene merhameti denedi o da aynıydı reytingi ortada en azından ab de zorladı
yani bu işler bizim forumun kafasından uydurduğu boşluk senaryolarına göre ilerlemiyor
düzgün bakan herkes görür olayı önemli olan değerlendirmesini bilmek
çarşmba izleyicisi en sadık izleyicidir
yaprak dökümü 10 reytingle de 23 reytingle de zirveyi almıştır yaprak dökümünde hiç değişiklik yoktu bir şevket değişti mecburiyetten izleyici 174 bölüm izledi my de o ka değişiklik oldu izlenmesi ve zirvede yer alması normal
)

Yalnız Her Sevda Bir Veda'nın 2.bölüm fragmanında 20.saniyedeki sahne bayağı içime oturdu
Bir de arkasına jenerik müziğini koymuşlar daha da katmerlendim

Merhametin nesi aynıydı? Totelde 7 ab de 8 lere kadar çıktı üstelik 22.15 te bitmesine rağmen. Kanal d nin hangi çarş yapımı o oranı almış?

Valla boşluk kafadan uydurulmuyor, kafadan düşünülüp söyleniyor. Eğer bi dizi'nin karşısın da özetini geçemeyen yapımlar olmasına rağmen hala yeni bölümü düşüş yaşıyorsa, izleyici boşluğu büyük demektir.

Çarş izleyicisi aynı kişiler mi aynı beğeniye sahip kişiler mi 10 senedir?

Herkes çarşamba boş falan diyor ama neden boş düşünen yok
Muhteşem Yüzyıl karşısında güçlü dizi dayanmıyor açık net 3 sezondur güçlü dizi gelmiyor.Kanal D bile Küçük Ağanı salı daha zayıf Zeytin tepesini çarşamba yaptı

işte aynı dramalar merhametin bu dizilerden çok üst düzey senaryosu ya da kadrosu yo kzeytin tepesi,aşk vb. senaryo-kadro bakımından merhametten çok dşük değiller
ayrıca my yi tek düşürecek şey senaryodur senaryo kötüleşirse izlenmez pargalının öldüğü 82.bölüm başlarda senaryo kötü olunca sonunda pargalı ölemsine rağmen düştü ::::
boş oyalama senaryolar olursa dizi düşer mesela 118-119-120. bölümler sülüman hastalandı ölecek gibi oldu ölmeyeceği biliniyor 120-121-122 bölüm musti ölecek mi ölmicek mi olyı var konular uzuyor dizi de düşüyor my izleyicisi diğer diziler gibi senaryoda boş atraksiyona prim vermez

Valla merhametin senaryosunu diğerleriyle karıştırma. Gayette başarılı ve duyguyu içeri geçiren bi senaryo.
zaten geçen hafta tek ab işiydi çarşambanın

Çizik Zeytin'i mi izlesem yoksa Ali Ayşeyi Seviyor'u mu kararsız kaldım