5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

my anlıklarda 7-8 zor almış arkadaş bu akdar boş bi güm olamaz ya küçük ağayı bu güne koy 15 reyting alır my yi 2 ye katlamazsa bende hiçbir şey bilmiyorum

kanallar nasıl bu boşluğu göremiyor şaşıyorum artık anlıklarda 8 in zor görüldüğü başka bir gün var mı yav
çocuklar duymasını izliyorum kaç gündür bugünde izledim gayet güzeldi seyyar tayyar süper
ama eskisi gibi değil

Zeytin Tepesi totalde 5.45 ab de 5.10 alıcak
merhamet totalde 3.21 abde ise 4.37 alır

Muhteşem Yüzyıl ne fragmandı öyle 😱 Mustafanın küçüklüğü falan

küçük ağa her gün 15 alır panpa halkın dizisi enfesto bir dizi o .

o işte zor biraz
çarşamba boşluk olduğunu sana kanallar her daim ağzının payını aldı artık korkuyorlar en sağlam işlerini hazırlıyorlar
geçen hafta 16844. tekrarında ki recep ve şirinler çizgi filminin gelişiyle 6 reyting zor alan my den bahsediyoruz demi

geçen hafta 16844. tekrarında ki recep ve şirinler çizgi filminin gelişiyle 6 reyting zor alan my den bahsediyoruz demi
panpa sen de biliyon her dizi zamanal yükselir o yüzden boşa konuşmayalım lütfen
bu hafta maç yoktu rcep yıktu ne my ne doksanalr uçmadı

Show zaten bu reklam stratejilerinden kaybediyor. @mrt-06 Bir çözüm bulman şart.

Mesela dizi fragmanlarını reklam bitiminde vermesi kadar saçma bir strateji yok, o yüzden dizilerinin tanıtımını iyi yapamıyor. Eski Show TV ne yapsa ilk bölüm 4-5 reyting alırdı, sonradan yükselip düşerdi reytingleri ama iyi tanıtımını yaptığı için ilk bölüm muhakkak 4-5 reyting alırdı dizileri yani garantiydi...

Merhamet anlıklarda 4`ü geçse iyi olurdu

panpa sen de biliyon her dizi zamanal yükselir o yüzden boşa konuşmayalım lütfen
bu hafta maç yoktu rcep yıktu ne my ne doksanalr uçmadı
işte onlar yokken bile yükselemediler o kadar boş ki millet bu gün izleyecek hiçbir şey bulamıyor ben kaç kez kanal değiştirdiğimi unuttum artık düşün

Muhteşem Yüzyılın yeni bölüm fragmanı süperdi ya. Haftaya kesin uçacak. Bu bölüm pek bir şey yoktu düşük olursa şaşmam.