Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Master.1000 geldim aga . Son bölümü izleyemedim onuda 1-2 gün içinde izlerim.Dizi bitecek mi, devam mı edecek hiçbir haberim yok ne olup bittiğinden .Reytinglerine bile bakmadım.

@Master.1000 geldim aga . Son bölümü izleyemedim onuda 1-2 gün içinde izlerim.Dizi bitecek mi, devam mı edecek hiçbir haberim yok ne olup bittiğinden .Reytinglerine bile bakmadım.
Hosgeldin reis :D Nerelerdeydin özlettin kendini
13.bölüm final
Sahur Turnuvalarinda gelecek misin :D

fft2mm7850119.jpg

Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan’la sevişme sahnelerini eleştirenlere, “O kadar da abaza millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil” yanıtını verdi.
ELEŞTİRİLERE İSYAN ETTİ
Rol aldıkları dizide, çift kişilikli bir genetik profesörünü canlandıran Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan’la çektikleri sevişme sahneleriyle ilgili eleştirilere isyan etti.
"O KADAR DA ABAZA MİLLET DEĞİLİZ"
Birkan’ın dikkat çeken bir kadın olduğunu belirten oyuncu, “Çok mu konuşulmuş... O kadar da abaza millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil” dedi. Birkan’ı kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Beşikçioğlu, “Bu tip sahneler oyuncuları zorluyor mu?” sorusuna, “Neden zorlasın ki? Karşındaki rol arkadaşın... Jinekoloğa giden kadın utanıyor mu? İnsan kardeşiyle sevişir mi? Bizimki de onun gibi bir şey” şeklinde konuştu.
Oyuncu, dizinin devam edip etmeyeceği konusunun henüz netleşmediğini söyledi.

Son düzenleme:
46-yok-olan-gun-sayiyor-6666927.jpeg

Türkiye'nin dizi sektörüne meteor gibi düşen "46: Yok Olan" dizisin müziklerinden "Last Chance/Son Şans'' yayınlandı.

animierte-feuer-bilder-90.gif

logo-unippm_eu.gif

Title: Last Chance
Artist: Universal Trailer Series
Composers: Benjamin Joe Hayden & Paul Whitehead
Album: Hybrid Reborn
Genre: Epic Dark Intense Cinematic Hybrid Thriller Trailer Score
Listen: http://www.unippmglobal.com/#!/en/browse/browsed-results.aspx?SelectedCDId=12230
Website: http://www.unippm.com/

....​
2 dakikası boş müzik diyebildiğimiz 30 sn gibi bir kısmı var

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot