Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu arkadaş diziyi kendi perspektifinde değerlendirmiş-eleştirmiş. Çok güzel bir video yapmış hem de diziye sahip çıkılması adına güzel mesajlar vererek. :) İzlemek isteyenlere;

Şu arkadaş diziyi kendi perspektifinde değerlendirmiş-eleştirmiş. Çok güzel bir video yapmış hem de diziye sahip çıkılması adına güzel mesajlar vererek. :) İzlemek isteyenlere;

Bırak diziyi, dizi bir yere kaçmıyor. :D Basket maçına hazırlan, vakit yaklaşıyor. Şurada 10'a ne kaldı. :A

Ben onu bunu bilmem, yat kalk bir şey yap kendini zinde tut. :A Çıldırtacak bizi çünkü o maç, yorgun düşersek kalpten gidebiliriz.::F
Ben gelemezsem sen konuyu açar kendi kendine coşturusun :A Konu açmayı biliyorsun herhalde :A Favori üyelik olayı vardı galiba OzaN bir günlüğüne benim favori üyeliği sana devretsin :) Zaten @Since2011'ten hayır yok :A

Uykusuzluk mu var sende? :D
İleri derecede hemde hatta hastalık boyutunda :) Geceleri uyuyamıyorum ben :A

Ben gelemezsem sen konuyu açar kendi kendine coşturusun :A Konu açmayı biliyorsun herhalde :A Favori üyelik olayı vardı galiba OzaN bir günlüğüne benim favori üyeliği sana devretsin :) Zaten @Since2011'ten hayır yok :A

İleri derecede hemde hatta hastalık boyutunda :) Geceleri uyuyamıyorum ben :A
Bir zamanlar ben. :F Konu açmıştım bende sende bak istersen orada tavsiyeler var belki faydalı olur. :F
https://fav10.net/forum/threads/uykusuzluk-başladı.248519/

Neyse ki sonradan düzeldi. :)

Sen gelmezsen, o gelmezse, nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa. :A Favori üye oluruz ya o mesele değil, neyse şartlar yerine getirelim. :A

Bir zamanlar ben. :F Konu açmıştım bende sende bak istersen orada tavsiyeler var belki faydalı olur. :F
https://fav10.net/forum/threads/uykusuzluk-başladı.248519/

Neyse ki sonradan düzeldi. :)
Benimki kalıtsal :A Anne tarafı yarasadır :A Gece uyumaz benim gibi :) Cidden ben çocukluktan beri böyleyim okul zamanı bile geceleri en erken 2'de yatardım. Mesela saat 10'da yattığım zaman sabahları daha çok uykum olur 2'ye nazaran. Çok değişik yani :X

Sen gelmezsen, o gelmezse, nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa. :A Favori üye oluruz ya o mesele değil, neyse şartlar yerine getirelim. :A
Ben uyurken bile ruhum burda olur merak etme :) 3 ayrı saat kuracağım :A

Benimki kalıtsal :A Anne tarafı yarasadır :A Gece uyumaz benim gibi :) Cidden ben çocukluktan beri böyleyim okul zamanı bile geceleri en erken 2'de yatardım. Mesela saat 10'da yattığım zaman sabahları daha çok uykum olur 2'ye nazaran. Çok değişik yani :X
O erken uyuyunca daha fazla uykunun olması bende de var çok değişik bir durum. :A Ama ben senin kadar değilim tabi. Geç de olsa bir şekilde uyuyabiliyorum geceleri. :A
Ben uyurken bile ruhum burda olur merak etme :) 3 ayrı saat kuracağım :A
Aman diyim alarmları falan iptal edip uyuma çok yaptığımdan biliyorum. :A

O erken uyuyunca daha fazla uykunun olması bende de var çok değişik bir durum. :A Ama ben senin kadar değilim tabi. Geç de olsa bir şekilde uyuyabiliyorum geceleri. :A

Aman diyim alarmları falan iptal edip uyuma çok yaptığımdan biliyorum. :A
Yok yok iptal etmem :A Hatta bugün Vadiye de öyle uyandım :) Bu arada bugün diyorum hala :F

Sen istesen de biz okamazsin ey kukumuz :A
Vallaha şu an kimse olamam kafam çorba gibi :A Derin hülyalarda gibiyim :A

Hahahaha. :F Zaman kavramı boyutlar arası değişime uğramış sende. :A Git uyu bir an önce. :A
Uyuyacağım da yatağımda dün gece her türlü pisliği yapmışım (düşündüğün şey hariç :) ) gidip başka odaya obamızı kuracağız ona da üşeniyorum :A Şu an çok kararsızım :)

Uyuyacağım da yatağımda dün gece her türlü pisliği yapmışım (düşündüğün şey hariç :) ) gidip başka odaya obamızı kuracağız ona da üşeniyorum :A Şu an çok kararsızım :)
Çok ayıp ben öyle bir insan mıyım? Aklımdan bile geçmedi o şey. :AÜşenmene bir süreliğine son verebilirsen belki de şirinleri görebilirsin. :A

Onu bunu bırak da şampiyon olursak Ünal Başgan basket takımına sponsor olacakmış :A Reis yavaş yavaş kulübe yanlıyor :A
Ünal'ın yaptıklarından sonra pek sıcak değilim ama kim gelirse Dursun'dan iyi olacağı için hayır demem. :D Zaten basket takımına hak ettiği değer verilirse Euroleague final four bile olabilir yani. :)