Mesajlarimi okumuyorsun sana nasıl okturum diye düşünce çıkıyor işte)))Sabah sabah nereden aklına geliyor böyle şeyler.![]()
![]()
Mesajlarimi okumuyorsun sana nasıl okturum diye düşünce çıkıyor işte)))Sabah sabah nereden aklına geliyor böyle şeyler.![]()
![]()
Bırak diziyi, dizi bir yere kaçmıyor.Şu arkadaş diziyi kendi perspektifinde değerlendirmiş-eleştirmiş. Çok güzel bir video yapmış hem de diziye sahip çıkılması adına güzel mesajlar vererek.İzlemek isteyenlere;
La ben daha uyumadım kiBırak diziyi, dizi bir yere kaçmıyor.Basket maçına hazırlan, vakit yaklaşıyor. Şurada 10'a ne kaldı.
![]()
Ben onu bunu bilmem, yat kalk bir şey yap kendini zinde tut.La ben daha uyumadım kiDün 20.30 gibi uyandım daha yatmadım şimdi yatsam Allah bilir kaçta kalkarım
![]()
Uykusuzluk mu var sende?La ben daha uyumadım kiDün 20.30 gibi uyandım daha yatmadım şimdi yatsam Allah bilir kaçta kalkarım
![]()
Ben gelemezsem sen konuyu açar kendi kendine coşturusunBen onu bunu bilmem, yat kalk bir şey yap kendini zinde tut.Çıldırtacak bizi çünkü o maç, yorgun düşersek kalpten gidebiliriz.:
![]()
İleri derecede hemde hatta hastalık boyutundaUykusuzluk mu var sende?![]()
Bir zamanlar ben.Ben gelemezsem sen konuyu açar kendi kendine coşturusunKonu açmayı biliyorsun herhalde
Favori üyelik olayı vardı galiba OzaN bir günlüğüne benim favori üyeliği sana devretsin
Zaten @Since2011'ten hayır yok
İleri derecede hemde hatta hastalık boyutundaGeceleri uyuyamıyorum ben
![]()
Sen gelmezsen, o gelmezse, nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa.Ben gelemezsem sen konuyu açar kendi kendine coşturusunKonu açmayı biliyorsun herhalde
Favori üyelik olayı vardı galiba OzaN bir günlüğüne benim favori üyeliği sana devretsin
Zaten @Since2011'ten hayır yok
![]()
Benimki kalıtsalBir zamanlar ben.Konu açmıştım bende sende bak istersen orada tavsiyeler var belki faydalı olur.
https://fav10.net/forum/threads/uykusuzluk-başladı.248519/
Neyse ki sonradan düzeldi.![]()
Ben uyurken bile ruhum burda olur merak etmeSen gelmezsen, o gelmezse, nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa.Favori üye oluruz ya o mesele değil, neyse şartlar yerine getirelim.
![]()
O erken uyuyunca daha fazla uykunun olması bende de var çok değişik bir durum.Benimki kalıtsalAnne tarafı yarasadır
Gece uyumaz benim gibi
Cidden ben çocukluktan beri böyleyim okul zamanı bile geceleri en erken 2'de yatardım. Mesela saat 10'da yattığım zaman sabahları daha çok uykum olur 2'ye nazaran. Çok değişik yani
![]()
Aman diyim alarmları falan iptal edip uyuma çok yaptığımdan biliyorum.Ben uyurken bile ruhum burda olur merak etme3 ayrı saat kuracağım
![]()
Yok yok iptal etmemO erken uyuyunca daha fazla uykunun olması bende de var çok değişik bir durum.Ama ben senin kadar değilim tabi. Geç de olsa bir şekilde uyuyabiliyorum geceleri.
Aman diyim alarmları falan iptal edip uyuma çok yaptığımdan biliyorum.![]()
Sen istesen de biz okamazsin ey kukumuzBeni @xemrexxx ile karıştırdın sanırımo kadar işsiz değiliz merak etme
Ayrıca araştırsam günde ''46'' konu açarımTwitter arama çubuğuna 46 yazmak yeterli oluyor 😉
Hahahaha.Yok yok iptal etmemHatta bugün Vadiye de öyle uyandım
Bu arada bugün diyorum hala
![]()
Vallaha şu an kimse olamam kafam çorba gibiSen istesen de biz okamazsin ey kukumuz![]()
Uyuyacağım da yatağımda dün gece her türlü pisliği yapmışım (düşündüğün şey hariçHahahaha.Zaman kavramı boyutlar arası değişime uğramış sende.
Git uyu bir an önce.
![]()
Çok ayıp ben öyle bir insan mıyım? Aklımdan bile geçmedi o şey.Uyuyacağım da yatağımda dün gece her türlü pisliği yapmışım (düşündüğün şey hariç) gidip başka odaya obamızı kuracağız ona da üşeniyorum
Şu an çok kararsızım
![]()
Pardon seni bir an @destere sandımÇok ayıp ben öyle bir insan mıyım? Aklımdan bile geçmedi o şey.Üşenmene bir süreliğine son verebilirsen belki de şirinleri görebilirsin.
![]()
Onu bunu bırak da şampiyon olursak Ünal Başgan basket takımına sponsor olacakmışŞu durumuna rağmen hiç de fena sayılmazsın.Ama @destere gibi olma mümkünatı olmadığı için uykusuzluğunu buradan çözebiliriz.
![]()
Ünal'ın yaptıklarından sonra pek sıcak değilim ama kim gelirse Dursun'dan iyi olacağı için hayır demem.Onu bunu bırak da şampiyon olursak Ünal Başgan basket takımına sponsor olacakmışReis yavaş yavaş kulübe yanlıyor
![]()