Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çeyrek trollsun o zaman :A
giphy.gif
:A

Yeni başlayan bütün diziler Cumartesi gününü parselledi :A StarTv hayatta 46'yı Cumartesiye almaz.. Artık Pazar günü veya haftaiçi bir günden başka seçenek kalmadı.

Şu yatakta çıldırdığı sahneyi dün yirmi kere seyrettim :A Adam Türkiyenin en iyi oyuncusu tartışmasız.
Zamanım olmadı ya yeniden izleyecektim güya. :) Günübirlik Bolu'ya git gel yaptım eve bu akşam 9 da geldim. Uykusuzluktan ölüyorum resmen :D Ama adam dediğin gibi o sahnede kafayı yedirdi bana izlerken. Bölümü Cuma günü bir kez daha izleyeceğim. :A

Zamanım olmadı ya yeniden izleyecektim güya. :) Günübirlik Bolu'ya git gel yaptım eve bu akşam 9 da geldim. Uykusuzluktan ölüyorum resmen :D Ama adam dediğin gibi o sahnede kafayı yedirdi bana izlerken. Bölümü Cuma günü bir kez daha izleyeceğim. :A
En kısa zamanda tekrar izle :) Yok böyle birşey izledikce güzelleşiyor :A

Ben de Prison Break'le coştum bugün :A Aşırı derecede sarıyor çekirdek gibi mübarek :A 5. bölüme geldim :A
Ben de başlayacaktım bir ara ona. Bir çok sağlam yabancı dizi izledim ama bazı eksikler var. Prison Break var, Spartacus var, Lost var bir de. Senle yardırabilirim aslında PB'yi. :A

Ben de başlayacaktım bir ara ona. Bir çok sağlam yabancı dizi izledim ama bazı eksikler var. Prison Break var, Spartacus var, Lost var bir de. Senle yardırabilirim aslında PB'yi. :A
Olabilir ben kaplumbağa edasıyla ilk sezonu 1 yılda anca bitiririm bana yetişmen zor olmaz yani :A Eğer izlemediysen başla birlikte yorumlarız :)

Aynen ben de lostu falan yarıda bırakmıştım. Others falan onlar yok bende :A Bi aralar TNT'den izliyordum :)
Prison Break ve Vikings başlarım 1 haftaya. Yaz tatilinde kalan eksikleri kapatırım herhalde. İzlenesi 2 3 sağlam dizi var zaten bitmiş olup da. Onlar da eksik olmasın, aradan çıksın. :A

Prison Break ve Vikings başlarım 1 haftaya. Yaz tatilinde kalan eksikleri kapatırım herhalde. İzlenesi 2 3 sağlam dizi var zaten bitmiş olup da. Onlar da eksik olmasın, aradan çıksın. :A
Sen beni geçersin o zaman :A Breaking Bad'i birlikte izleriz belki :A