Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çeyrek trollsun o zamanYok o son evreDaha o kadar olamadık
@takas'ı karıştırma zaten bizi iplediği yok bu konuya da gelmez
![]()
Çeyrek trollsun o zamanYok o son evreDaha o kadar olamadık
@takas'ı karıştırma zaten bizi iplediği yok bu konuya da gelmez
![]()
Ergin reis de Erdal reis gibi saykodur. O psikopatlığı saha kenarında her maç kanıtlamakta zaten.
Şu yatakta çıldırdığı sahneyi dün yirmi kere seyrettimErgin reis de Erdal reis gibi saykodur. O psikopatlığı saha kenarında her maç kanıtlamakta zaten.![]()
Zamanım olmadı ya yeniden izleyecektim güya.Şu yatakta çıldırdığı sahneyi dün yirmi kere seyrettimAdam Türkiyenin en iyi oyuncusu tartışmasız.
En kısa zamanda tekrar izleZamanım olmadı ya yeniden izleyecektim güya.Günübirlik Bolu'ya git gel yaptım eve bu akşam 9 da geldim. Uykusuzluktan ölüyorum resmen
Ama adam dediğin gibi o sahnede kafayı yedirdi bana izlerken. Bölümü Cuma günü bir kez daha izleyeceğim.
![]()
Bu hafta cuma bitiyor vizeler sonunda. Seri üretim dizi film izleyişine geçeceğim. Önümü alamayacaklar.En kısa zamanda tekrar izleYok böyle birşey izledikce güzelleşiyor
![]()
Ben de Prison Break'le coştum bugünBu hafta cuma bitiyor vizeler sonunda. Seri üretim dizi film izleyişine geçeceğim. Önümü alamayacaklar.![]()
Ben de başlayacaktım bir ara ona. Bir çok sağlam yabancı dizi izledim ama bazı eksikler var. Prison Break var, Spartacus var, Lost var bir de. Senle yardırabilirim aslında PB'yi.Ben de Prison Break'le coştum bugünAşırı derecede sarıyor çekirdek gibi mübarek
5. bölüme geldim
![]()
Olabilir ben kaplumbağa edasıyla ilk sezonu 1 yılda anca bitiririm bana yetişmen zor olmaz yaniBen de başlayacaktım bir ara ona. Bir çok sağlam yabancı dizi izledim ama bazı eksikler var. Prison Break var, Spartacus var, Lost var bir de. Senle yardırabilirim aslında PB'yi.![]()
Ben izledim mi hızlı izlerim söyliyim.Olabilir ben kaplumbağa edasıyla ilk sezonu 1 yılda anca bitiririm bana yetişmen zor olmaz yaniEğer izlemediysen başla birlikte yorumlarız
![]()
Daha önce izlemedinmi hiç ?Ben izledim mi hızlı izlerim söyliyim.4 sezonu çok sararsa 1 haftada falan bitirebilirim.
![]()
Dedim ya izlemediğim eksik kalan çok sağlam bir kaç dizi var. Bunu da izlemedim hiç. Üşendim çoğu kez başlamaya.Daha önce izlemedinmi hiç ?
Aynen ben de lostu falan yarıda bırakmıştım. Others falan onlar yok bendeDedim ya izlemediğim eksik kalan çok sağlam bir kaç dizi var. Bunu da izlemedim hiç. Üşendim çoğu kez başlamaya.![]()
Prison Break ve Vikings başlarım 1 haftaya. Yaz tatilinde kalan eksikleri kapatırım herhalde. İzlenesi 2 3 sağlam dizi var zaten bitmiş olup da. Onlar da eksik olmasın, aradan çıksın.Aynen ben de lostu falan yarıda bırakmıştım. Others falan onlar yok bendeBi aralar TNT'den izliyordum
![]()
Sen beni geçersin o zamanPrison Break ve Vikings başlarım 1 haftaya. Yaz tatilinde kalan eksikleri kapatırım herhalde. İzlenesi 2 3 sağlam dizi var zaten bitmiş olup da. Onlar da eksik olmasın, aradan çıksın.![]()
Onu izleyip 1 ayda bitirdim zaten geçen yaz.Sen beni geçersin o zamanBreaking Bad'i birlikte izleriz belki
![]()