Öncelikle üzüntümü belirtmek isterim ki, reytingler berbat gelmiştir. Tek umudum kösemin berbat sonuçlarına rağmen devam ediyor oluşu , ki bu dizide o kadar maliyette olmaz bunlar sevindirici , bölüme geçersem erdal beşikçioğlu bu bölümle murat karakterini artık oluşturmuş sindirmiş , behzatı unutturdu bana kafası güzelkenki halleri muazzamdı , bölümde birde artık muratın sadece iğneyle değil uyuuğunda dahi dmt salgıladığından diğer kişiliğine geçişini gördük. Yasemin allen ise ne güzel bir kadınmış yahu O da girdi oyuna bakalım onunda birşeyler karıştıracağını zaten tahmin etmiştik te ben onleı yazanın açıkçası baikomiser olduğunu fragmanlarda görmüştüm hiç heyecanlanamadım, şu fragman işini biraz daha düzeltmeleri lazım , çok çok fazla spoiler var, mesela haftaya daha sadece fragmanda gördüğümüz silahlı çatışma sahnesini ve muratın amcası tarafından hastaneye yatırılışını göreceğiz,düzeltilmeli. Geniş değerlendirirsek artık dizi bu hafta başladı , olaylar daha da karışacak , sabırsızlıkla diğer bölümü bekliyorum ,
Not: umarım bahtiyar engin breaking bad deki gustavo fring gibi bir karakter olur ve uzun süre izleriz.