Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olmaz emin ol ki olmaz .Bugün ne yapıp edip şu Feneri yenmemiz lazım beraberlik bile kesmez beni :D
Tabiki ben de yenelim diyorum. Her zaman keyif verir Feneri yenmek :D

İnşallah da reyting listesi hiç öyle demiyor :(
Bazen reytingde düşük sosyal medyada güçlü olan dizilere destek veriliyor. Bu destek 46'ya kesin verilmeli. Çünkü çok fazla konuşulup beğenildi dizi. Hak ediyor da :D

Gecenin Kraliçesi 13.bölüm ya geçti ya geçecek sanırım. Oda 16 yayınlanacak. Kösem zaten 22'ye geldi.
Bu dizi 13'ten önce asla bitmez. :D Star tv her diziye 13.bölüm yapıyor artık :D
Vallaha reytingler gittikçe düşüyor :A Sonumuz hayrola :D Tek rakibimiz Kısmetse Olur Eser West akıllı olsun :A

Vallaha reytingler gittikçe düşüyor :A Sonumuz hayrola :D Tek rakibimiz Kısmetse Olur Eser West akıllı olsun :A
İyi iyi 13'te bir de sezon finali verirse yerim reytingi deyip, daha ne isteriz :D
Ben şöyle düşünüyorum.
13.bölüme gelince zaten yaz ayına geliyor. Acaba yapımcılar ile Star bir anlaşma yapıp. 26' bölüme uzatırlar mı acaba diye düşnüyorum. :F malum yaz ayları. Çok dizi yok. :D

Evet beni sinir ediyor bu durum:D Ama bence Atletico'yu elerler. İki sene üst üste Şampiyonlar Ligi'ni alan tek takım olmalı artık bir takım. O da bu kadrodur yani :D
atletico büyük ihtimal akşam çok sıkıcı futbol oynar :D.Barça son dakikalarda gol atmazsa atleticio alır o maçı :D.Skor söylüyorum kanka ya1-0 atletico ya da 1-1 olur :D

Ben şöyle düşünüyorum.
13.bölüme gelince zaten yaz ayına geliyor. Acaba yapımcılar ile Star bir anlaşma yapıp. 26' bölüme uzatırlar mı acaba diye düşnüyorum. :F malum yaz ayları. Çok dizi yok. :D
Bence 13.bölümde sezon finali olur ikinci sezon hiç başlamaz. :A

atletico büyük ihtimal akşam çok sıkıcı futbol oynar :D.Barça son dakikalarda gol atmazsa atleticio alır o maçı :D.Skor söylüyorum kanka ya1-0 atletico ya da 1-1 olur :D
Bu sene 3 maçta da Barca yendi Atletico'yu :D Ama bu maç en kilit olanı. Kilit maçlarda Messi faktörü devreye girebilir :D

Ben şöyle düşünüyorum.

Bence 13.bölümde sezon finali olur ikinci sezon hiç başlamaz. :A
Bence anlaşacaklar ve 13'te sezon finali olacak ve bir dahaki sezonu göreceğiz :D İnandım buna ben :D

Ben atletico süpriz yapabilir diyorum:D.Dediğim gibi barça geçerse turu beraberlikle geçer :D
Bakalım artık göreceğiz. Futbolu çirkinleştiren o takım her yerden elensin istiyorum. Simeone tam bir yamyam ya :A