Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle üzüntümü belirtmek isterim ki, reytingler berbat gelmiştir. Tek umudum kösemin berbat sonuçlarına rağmen devam ediyor oluşu , ki bu dizide o kadar maliyette olmaz bunlar sevindirici , bölüme geçersem erdal beşikçioğlu bu bölümle murat karakterini artık oluşturmuş sindirmiş , behzatı unutturdu bana kafası güzelkenki halleri muazzamdı , bölümde birde artık muratın sadece iğneyle değil uyuuğunda dahi dmt salgıladığından diğer kişiliğine geçişini gördük. Yasemin allen ise ne güzel bir kadınmış yahu O da girdi oyuna bakalım onunda birşeyler karıştıracağını zaten tahmin etmiştik te ben onleı yazanın açıkçası baikomiser olduğunu fragmanlarda görmüştüm hiç heyecanlanamadım, şu fragman işini biraz daha düzeltmeleri lazım , çok çok fazla spoiler var, mesela haftaya daha sadece fragmanda gördüğümüz silahlı çatışma sahnesini ve muratın amcası tarafından hastaneye yatırılışını göreceğiz,düzeltilmeli. Geniş değerlendirirsek artık dizi bu hafta başladı , olaylar daha da karışacak , sabırsızlıkla diğer bölümü bekliyorum ,
Not: umarım bahtiyar engin breaking bad deki gustavo fring gibi bir karakter olur ve uzun süre izleriz.

bu dizinin ömrü uzun olmayacak reytingleri yerlerde halk izlemiyor bende izlemem zaten erdala irrite oluyorum

Umarım öyle bir şey olmaz :D Linnes'i aldık adamı da çürüttük resmen. Molde'de böyle değildi. Seneye gitmezse yaz kampıyla falan daha uyum sağlar. İş yapar bence, yetenekli adam.
Linnes sistem adamı seneye de bu gidişle bizim takıma uyuşmaz :) .Bizim önce başkan transferi yapmamız lazım:D