Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3.bölüm fragmanı yeni bölüm gibi:):).Bu kadar övgüyü bu dizi ekibi hak ediyor.

Yazacak söz bulamıyorum:)

Son düzenleme:
İlk 2 bölümü izledim işte yorumum :)

Abi ben uzun zamandır böyle bir dizi izlememiştim zaten tvdeki dizilerden baya kopmuştum 46 ile yeniden ekranda izleyebileceğim bir dizi oldu

Gerilim yönü çok iyi senaryo ve kurgusal yönden efsane müzikleri ise gerçekten çok güzel.Ekranlarda böyle bir dizi yok şu anda İnşallah erken bitmez TKY faciası gibi olmasın :( @Billy Kane

Erdal Beşikcioğlu resmen karakteri oynamamış bildiğin yaşamış o ne harika bir oyunculuktur.Şu Ceylanın babasına anlattığı hikayedeki ses tonu falan anlatım tarzı çok iyiydi.Son sahnede iğneyi vurduktan sonraki davranışları ile oyunculuk nedir onu gösterdi bizlere.

İnşallah reyting kurbanı olmaz :)
Aferin la totoş kedi olalı bi fare tutmuşsun :A Pazar günü burdasın en az 250 yorum yapacaksın:A

Umarım şu ab grubunda 4 reytinglere yükseliriz .Eğer 4 reytingleri sürekli sabit alırsak bu dizinin 3-4 sezon devam edeceğini düşünüyorum:)

İnşallah. Haberlerde okuduğum kadarıyla kanalla 13 bölümlük anlaşma yapılmış.. sonrası için reytinglerin durumuna göre karar verilecek. Artık TNS'de ki hanım ve beyfendilerin keyfine kalmış. İşe bak.

İnşallah. Haberlerde okuduğum kadarıyla kanalla 13 bölümlük anlaşma yapılmış.. sonrası için reytinglerin durumuna göre karar verilecek. Artık TNS'de ki hanım ve beyfendilerin keyfine kalmış. İşe bak.
13 bölüm kitle yakalamak için yeter , Behzat Ç kitlesi gibi bir kitleyi şimdiden yakalamaya başladık .Ab reytingi 4 olursa bu dizi en az 2 sezon daha garanti devam eder:).Behzat Ç ,ab reytingleri sayesinde ve sosyal medya sayesinde 90 kusur bölüm gördü:)

Ben bu olayı çok garipsiyorum ya. Adamlar tutmuş Hollywood kalitesinde iş yapmış hem de şu dönemde. Ama saçma sapan bir reyting sistemine mahkum kalıyorlar. Bizim ülkemizde düzelmesi gereken en önemli konu bu bence. Özellikle kaliteli diziler istiyorsak.

İnşallah aga.Böyle bir dizi bitmemeli zaten ekranda düzgün bir yapım yok böyle dizilere ihtiyaç var

Açıkcası bu kadar beklemiyordum.. dizi gerçekten beklediğimin çok çok üstünde çıktı. Şu şöyle, bu böyle olsaydı diyebileceğim hiç birşey yok.. adamlar bu kez gerçekten dört dörtlük bir İş yaptılar. Erdal'a söyleyecek kelime bulamıyorum zaten. 2. Bölümün ilk sahnelerini nerdeyse ayakta izleyecektim. Böyle birşey yok gerçekten.

Agalar çok övdük biterse mazallah çok ama çok üzüleceğiz. Ben vallaha her bölümü son bölümmüşcesine izleyeceğim. Bu deneklerle dizi 20 bölüm falan gider diye düşünüyorum. :T:

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato