TKY'dan oyuncu giremez bu diziye açık ve net.EvetYayınlandığı sürede ekranın en iyi dizisiydi
![]()
@destere izledin mi hani yorumun nerede?
TKY'dan oyuncu giremez bu diziye açık ve net.EvetYayınlandığı sürede ekranın en iyi dizisiydi
![]()
Başrol kızlardan giren olur İnşallah
Polisiye dizi Behzat Ç. kalitesinde olmasada çok izledik. 46 orjinal bir iş, yabancı dizilerden sadece Dr. Jekyll ve Mr. Hyde ile benzerlikleri mevcut ama o kadar da büyük değil. Dizinin saati Pazartesi mesaiye başlayacaklar için problem, Survivor bitince daha erken saate alınırsa daha fazla izlenecektir.Ya aslında ben Behzat Ç ile bu dizinin izleyici profilinin tam aynı olduğunu düşünmüyorum. Behzat Ç'de bu kadar yabancı dizi esintileri yoktu sanki. Daha bizden bir diziydi. Açıkçası dizinin ana hikayesini anlamak için bu kadar kafa yorulması gereken bir iş değildi sanki. 46'da her saniye çok önemli kaçırdığın an kopup gidiyor.![]()
daha izleyemedim
Selim Vikings kaçmıyor, bir an önce izleyiver de, iki lafın belini kırarız.daha izleyemedimşu anda vikings 8. bölümü izliyorum fırsat bulmuşken
![]()
Evet günü biraz sıkıntılı ama başka da koyacak gün yok ki bütün günleri saçma sapan diziler parsellemişPolisiye dizi Behzat Ç. kalitesinde olmasada çok izledik. 46 orjinal bir iş, yabancı dizilerden sadece Dr. Jekyll ve Mr. Hyde ile benzerlikleri mevcut ama o kadar da büyük değil. Dizinin saati Pazartesi mesaiye başlayacaklar için problem, Survivor bitince daha erken saate alınırsa daha fazla izlenecektir.
Demek beyninden vurulmuşa döndün.İlk bölüm bittiğinde resmen beynimden vurulmuşa döndüm öyle bir kurgu yoktu kesinlikle
İzleyici kitlesi hemen hemen aynı kanka.Behzat Ç izleyenlerin çoğu bu diziyi izlemeye çalışmıştırYa aslında ben Behzat Ç ile bu dizinin izleyici profilinin tam aynı olduğunu düşünmüyorum. Behzat Ç'de bu kadar yabancı dizi esintileri yoktu sanki. Daha bizden bir diziydi. Açıkçası dizinin ana hikayesini anlamak için bu kadar kafa yorulması gereken bir iş değildi sanki. 46'da her saniye çok önemli kaçırdığın an kopup gidiyor.![]()
13 bölümün tamamlanmasını bekliyorsun gibime geliyordaha izleyemedimşu anda vikings 8. bölümü izliyorum fırsat bulmuşken
![]()
Soğuk bir karekteri var gibi tam çözemedim şimdilik için kötü değil iyi ama öyle ahım şahımda oynamıyor@Since2011 Yaseminciğim nasıl oynuyor dizide![]()
13 bölümün tamamlanmasını bekliyorsun gibime geliyor.Bugün izlersin ,senin boş vaktin vardır
Soğuk bir karekteri var gibi tam çözemedim şimdilik için kötü değil iyi ama öyle ahım şahımda oynamıyor.Tabi daha ilk bölümden erken ilerleyen bölümlerde izleyince daha ayrıntılı yorum yapmış olurum
.Sen neden izlemiyorsun Yaseminciğini ?
![]()
Seni @Çiğdem- götürsün diyecem ama kendisi yarı yolu bilmiyor ,yarı yoldan kaçmış@GunesinOglu the 100 izliyor o açıdan onun izleyipte beğendim dediği diziden hayır gelmez umarım 46 dan uzak durur![]()
Bakalım Erdal reis bu bölümde nasıl manyaklıklar yapacak merakla ve hiddetle bekliyoruz
Reis 3. dozu aldı ayaktanBakalım Erdal reis bu bölümde nasıl manyaklıklar yapacak merakla ve hiddetle bekliyoruz![]()
Benim içimde vardı aslında bu beklenti. Çünkü konusunu gördüm, senaristi gördüm, yönetmeni gördüm, kadroyu gördüm ve beklenti zaten otomatikmen oluştu. Boş ve kalitesiz bir iş çıkma ihtimali yok gibi bir şeydiReis 3. dozu aldı ayaktanBakalım neler olacak
Vallaha bu sezon her salisesini zevk alarak izlediğim, hafta içi ''bir an önce haftasonu gelse de diziyi izlesem'' dediğim yegane iş oldu. Ben hiç bu kadar beklemiyordum açık söyleyeyim
![]()