Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün izlemeye çalıştım kanalın sitesinden fakat ikide bir donması yüzünden 7.dakikada kapatmak zorunda kaldım, adam akıllı bir torrent yahut youtube yükselmesi bulana dek izlemek zor gözüküyor fakat ilk 7 dakikası itibariyle ilginç bir yapıma benziyor, birçok kalitesiz dizi gibi dublaj yerine alryazı kullanmaları bile farkını gösteriyor. Bilim adamı, labaratuar vb bunlar alışılmamış ögeler tabi yerli kapsamında, keşke böyle yapımlar desteklense fakat en fazla böyle Pazar günleri gecenin körüne koyup 15 bölümü görmeden yayından kaldırılır. Anadolu kitlesi sevmez böyle yapımları.
Yukarida youtube linki ekledim oradan izleyebilirsin :)

Murat Karekteri biraz Behzat karekterine benzettim.Amcasıyla konuşma tarzı aynı Behzat Ç'de abisiyle konuşma tarzıyla aynıdı.Erdal Beşikçioğlu yine ekranlarda oyunculuk sanatını gösterdi.Müthiş bir oyunculuğu var adamın, bu ülkeye bu oyunculuk çok ama çok fazla.

Bu dizide bu ülke için çok fazla.46'nin yabancı dizilerden hiçbir eksik yanını görmedim.Beklediğim gibi dizide müthiş bir kalite akıyor .Bir tane öyle boş sahne yoktu.Bu bölümde Yasemin Allen gözükmedi.Melis Birkan beklediğimden iyi yansıttı Ceyla karekterini .Bu sene Türkiyede hiçbir diziyi takip etmiyordum bunun için bu dizide emekleri geçen bütün ekibin emeklerine sağlık.

gayet iyi bir başlangıç yaptılar 2 başrol oyuncusu gözükmemesine rağmen sıkılmadan izledim :D inşallah ilk bölümü gösterişli yapıp sonradan salan dizilerden olmaz

erdal beşikçioğlu her role kolaylıkla girebiliyor melis birkan da tam bu dizilerin kadını klasik dramalar pek ona göre değil .) nettentakip ederim böyle giderse

Dün bu konu en az 20 sayfa olurdu forum çöktü :(:(. @Doğu kanka nasıl buldun diziyi:):)
Aga müthişti ben genelde milletin yorumlarına bakmam ama cidden Twitter'da ünlüsü ünsüzü çok beğenmiş diziyi. Son sahnede inanılmaz olaylar gelişti bakalım ne olacak haftaya ama biraz erken başlamalı 22.30 gibi. Bu arada Yasemin Allen ne zaman girecek diziye dün yoktu göremedim ben :)

gayet iyi bir başlangıç yaptılar 2 başrol oyuncusu gözükmemesine rağmen sıkılmadan izledim :D inşallah ilk bölümü gösterişli yapıp sonradan salan dizilerden olmaz

erdal beşikçioğlu her role kolaylıkla girebiliyor melis birkan da tam bu dizilerin kadını klasik dramalar pek ona göre değil .) nettentakip ederim böyle giderse
Seninle sonunda ortak dizimiz oldu :d

Aga müthişti ben genelde milletin yorumlarına bakmam ama cidden Twitter'da ünlüsü ünsüzü çok beğenmiş diziyi. Son sahnede inanılmaz olaylar gelişti bakalım ne olacak haftaya ama biraz erken başlamalı 22.30 gibi. Bu arada Yasemin Allen ne zaman girecek diziye dün yoktu göremedim ben :)
Bilmiyorum ne zaman gireceğini . Melis Birkan dün karekterini çok güzel yansıttı :).Bu dizi bu ülkeye çok fazla aga umarım uzun soluklu bir iş olur :).Erdal Beşikçioğlu adamın susması bile diziye renk katıyor:D.Mimiklerini filan çok iyi yansıtıyor karekterine.

Bilmiyorum ne zaman gireceğini . Melis Birkan dün karekterini çok güzel yansıttı :).Bu dizi bu ülkeye çok fazla aga umarım uzun soluklu bir iş olur :).Erdal Beşikçioğlu adamın susması bile diziye renk katıyor:D.Mimiklerini filan çok iyi yansıtıyor karekterine.
Aynen çok büyük oyuncu. Daha da konuşturacaktır oyunculuğunu ilerleyen bölümlerde.

Kardeş aman diyim :) Sen bu diziyi izliyorsan ben bırakıyorum :A Zira kuruttun geçen hafta ortalığı. Bu dizi biterse hiç hoş şeyler olmaz. :A

Ben pek ısınamadım Yasemin gelsin bi de ona bakalım :)
Yaseminden pek ümitli değilim keşke başka oyuncu olsadı ama bakalım Melis Birkan gibi karekterini yansıtabilecek mi ? :):)