Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin muazzamlığına forum bile kayıtsız kalamadı ve çöküverdi :A

Efsane aga her şey üst üste oldu :A Kız koltuğa bayıldı öbürü derin uykudan uyandı :) Bu dizi bu ülkeye çok fazla zaten reytingleri iyi gelmemiş :bhr:
hiç şaşırmadım dizinin senaryosu bize oldukca yabancı ben izlerim sonuna kadar da reyting konusu sıkıntı

hiç şaşırmadım dizinin senaryosu bize oldukca yabancı ben izlerim sonuna kadar da reyting konusu sıkıntı
Aga nefessiz izledim hatta hızımı alamadım tekrarını da izledim :A Sıradışı bir yapım sosyal medya ayağa kalktı konusunu açacam birazdan :A

Bugün izlemeye çalıştım kanalın sitesinden fakat ikide bir donması yüzünden 7.dakikada kapatmak zorunda kaldım, adam akıllı bir torrent yahut youtube yükselmesi bulana dek izlemek zor gözüküyor fakat ilk 7 dakikası itibariyle ilginç bir yapıma benziyor, birçok kalitesiz dizi gibi dublaj yerine alryazı kullanmaları bile farkını gösteriyor. Bilim adamı, labaratuar vb bunlar alışılmamış ögeler tabi yerli kapsamında, keşke böyle yapımlar desteklense fakat en fazla böyle Pazar günleri gecenin körüne koyup 15 bölümü görmeden yayından kaldırılır. Anadolu kitlesi sevmez böyle yapımları.

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06