sakin ol sağ kolum gereksiz artistliğe gerek yokPatron siradayiz diyorum ne yapacan![]()
sakin ol sağ kolum gereksiz artistliğe gerek yokPatron siradayiz diyorum ne yapacan![]()
Ercan mehmet erdem kalemi güçlüdur agaaçtım izliyorum çok sıkıcı aga ya senarist vasat malesef![]()
La sen Ercan Mehmet Erdem Vadiye gelsin diyordun ya ne vasatıaçtım izliyorum çok sıkıcı aga ya senarist vasat malesef![]()
repliklerde dandik hele müzikler yerlerdeAga bu dizi vadi gibi aksiyon değil psikolojik gerilim o yüzden seni açmamış olduğunu tahmin ediyorum![]()
ADAMMM DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLEPatron siradayiz diyorum ne yapacan![]()
nerde demişim aga o kim ki vadiye gelebilsin ben dememiştim master kardeşim demiştirLa sen Ercan Mehmet Erdem Vadiye gelsin diyordun ya ne vasatı![]()
Aynen öylenerde demişim aga o kim ki vadiye gelebilsin ben dememiştim master kardeşim demiştir
hakket agaDizinin muazzamlığına forum bile kayıtsız kalamadı ve çöküverdi![]()
Efsane aga her şey üst üste olduhakket agasonu nasıldı ama
hiç şaşırmadım dizinin senaryosu bize oldukca yabancı ben izlerim sonuna kadar da reyting konusu sıkıntıEfsane aga her şey üst üste olduKız koltuğa bayıldı öbürü derin uykudan uyandı
Bu dizi bu ülkeye çok fazla zaten reytingleri iyi gelmemiş
![]()
Aga nefessiz izledim hatta hızımı alamadım tekrarını da izledimhiç şaşırmadım dizinin senaryosu bize oldukca yabancı ben izlerim sonuna kadar da reyting konusu sıkıntı