Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin oyuncularını davet etmeyen başta Dada ekibi olmak üzere (çünkü aynı kanaldalar), Beyaz Show, 3 Adam ve diğer programların da Allah belasını versin. Ulan saçma sapan dizilerin oyuncularını yirmi kere davet edersiniz koskoca Erdal Beşikçioğlu veya herhangi bir dizi oyuncusunu 10 haftadır bir kez çağırmadınız. Bir tek Melis Birkan Müdür Ne'Aptın?'a çıktı orda da artık ne kadar reklam yapılırsa. Eminim adam gibi bir tanıtım silsilesi gerçekleşseydi şu an 2'ye yakın reytingimiz 3.30-3.50 arasında gider gelirdi. Yazıklar olsun.

---- 7. Bölümden ----

Füsun AVM'de bir banka oturur ve Salim'i arar.

Salim: Efendim Füsun..
Füsun: Neden yapıyorsun bunu bana?
Salim: Neyi ne yapıyorum?
Füsun: Beni rahatsız etme demedim mi?
Salim: Füsun farkında mısın.. sen aradın beni. Tamam görüşmek istemiyorsan görüşmeyiz. Belki bir şansımız daha olur diye aramak istemiştim görmek istemiştim seni. Ama görüyorum ki o da yokmuş. Öyle istiyorsan sen yoluna ben yoluma.
Füsun: Bu kadar kolay mı kestirip atmak senin için? Sen yoluna ben yoluma ha?
Salim: Ne istiyorsun hiç anlamadın Füsun ya. Sen demedin mi bana, arama beni, bulaşma bana diye? Eee.. şimdi derdin ne? Kafamı toparlayacağım dedin, Taylanda gittin. Topladığın halin buysa, keşke bırakaydın dağınık kalaydı. Yine geldin dengesiz dengesiz hareketler yapıyorsun. Hay tamam anlıyorum beni arkanda bıraktın da çocuğuna da mı acımadın?
Füsun: Anneliğimi mi sorgulyorsun benim?
Salim: Hayır onu demiyorum.. keşke bir işe yarasaydı diyorum. Nasıl bıraktıysam öyle geri geldin sen.

Füsun telefonu kapatır fenalaşır ve panik atağı tutar.

-----

Hastane

Füsun: Benden nefret ediyor musun?
Salim: Hayır
Füsun: Ben ediyorum ama.

Salim elini çekmek ister, Füsun elini dahada sıkı tutar.

-------

Sisteminde sektöründe Allah belasını versin. 7. Bölümü izledim demin.. yayından kaldıracaklarını bilmek bana kafayı yedirtiyor.

Gerçekten yazıklar olsun! Çok çok yazık oldu.

Son düzenleme:
Ah ah kafayı yedirdiler toptan bize ya. Sonra niye yabancı dizi izliyorsun. Bugün Game of Thrones'ta öyle bir bölüm izledim ki gerçekten efsane ya. O seviyeye tabi ki yaklaşamaz ama en azından Türk ekranlarında kendince müthiş bir kaliteye sahip bir dizi 46 ve izlenmiyor bile. Daha ne diyelim bu ekranların GoT seviyesinde herhangi bir dizi yapma ihtimalı 0'ın da altında yani bu tarz diziler kaldırıldıkça...

Kanka o seviyelere gelmek için özveri lazım, bütçe lazım. Adamlar gerçekten emek harcıyor efekt olsun kurgu olsun. Bizde silahlardan kovan fırlamıyor la. En ucuza nasıl getiririz kafası. Ancak hikaye ile oraların kıyısından geçebiliriz. Bu da 46 tarzı dizilerle olacaktı ama her seferinde reyting canavarı önünü kesiyor.

Ya tabi ki öyle zaten. Adamlar bir bölümüne 10 milyon harcarken bizim şimdiye kadarki en çok para harcadığımız sinema filmi 30 milyon tl falan. Teknik anlamda mümkünatı yok o seviyeye gelmenin. Ancak dediğin gibi senaryo bazında olabilir. Ona da artık ne zaman izin verilirse.

Bırak diziyi filmlerde bile öyle efektler göremezsin. En son etkilendiğim patlama çatlama efektinin yer aldığı yerli filmler Kurtlar Vadisi Irak ve Fetih 1453'tü. Zaten ikisi de gişede rekorlar kırdı. Bunlar da emsal teşkil etmiyor yapın kardeşim şöyle dünya çapında işler merak etmeyin izlenir.

Senaryo bazında da o kadar marjinal olamayız hem ahlaken hem yetenek anlamında. Şimdi burda sinema eleştirmeni değilim ama adamlar uçmuş yani uzayda filan

Sen ne diyorsun ya neler gördü bu gözler. Ne kafalar gördü.
Sinemada adamlar fizikte atomu parçalayacak düzeydeler hani benzetme babında.
Bizde o tarz bilim kurgular çıkma ihtimali zaten yok. Bizimkilerin aklı anca komediye çalışıyor ama onu da iyi yapıyor bazı senaristler hakkını vermek lazım.
Genel olarak çoook çoook uzun yolumuz var diyelim. Hayırlısı diyelim.

Dediğin gibi tek anladığımız komedi. Bugün bir sinema salonuna git yerli yapımlardan 10 film varsa 8'i komedidir. Millet yolunu bulmuş anasını satayım

Neyse ya şu konuda durdukça sinirleniyorum. Yok mu NBA maçı bu sabah?

Var 1 saat sonra OKC-GSW çok iyi maç olacak. GSW yenmesi lazım saha avantajını geri almak için.

Telefon çalar..

Murat: Alo
Doğan: Başkomiser Doğan..
Murat: Prof. Dr. Murat Günay..
Doğan: Sen Seline... adamı başka biri vurdu demişsin.
Murat: Hemen mi söyledi.. ben yarın konuşursunuz demiştim.
Doğan: Sana ne benim birini vurup vurmadığımdan. Sen nerden biliyorsun? Ha?
Murat: Sen mi vurdun?
Doğan: Bendim yada değildim. Sana ne?!!
Murat: Ya komiser.. dün yediğim haltı temizlemem gerekiyordu. Kız caz senin kurtardığını sanıyor kendisini. Ya ben bunu kaçıramazdım.
Doğan: Nasıl bir modelsin lan sen?
Murat: Yalan söylemeyen bir adam.
Doğan: Sen olay yerinden niye kaçtın?
Murat: Uzun hikaye... bak bil diye söylüyorum ha. Dün gece Selin komiserin gözünün önünde.. böyle kavgadan kaçan adam gibi göründüm. Senin kahraman olmana bu bünye kaldıramazdı.
Doğan: Hoşlanıyor musun kızdan?
Murat: Sen hoşlanıyor musun? Tabi.. hoşlanmasan bunca artistliği niye yapasın.
Doğan: Artistik felan yapmadım.. benim kendime göre nedenlerim var.
Murat: Sayende katiller bayram ediyordur ha.. 'adamı biz öldürüyoruz suçu baş komiser alıyor bizi kurtarıyor' diyorlardır.
Doğan: Bak seni gebertirim.
Murat: Gebert.. Noolur gebert.. sen geberte bilseydin, Selin'in arkasında ki adamı gebertirdin. Neymiş kendine göre nedenlerin?
Doğan: Sana ne!!!!!
Murat: Pisikolojik yardım istersen eğer.. elimde uluslararası üne sahip muhteşem bir kadın var istersen sana yolliyim onu.
Doğan: Yardımcı olacağım ben sana..
Murat: Sen beni tehdit mi ediyorsun?!

Doğan telefonu kapatır.

İnşaallah İnşaallah haber asılsız çıkarda 'final' değilde sezon finali olur. Yemin ederim uzun süredir birşeyi izlerken bu kadar keyif almamıştım.

Var 1 saat sonra OKC-GSW çok iyi maç olacak. GSW yenmesi lazım saha avantajını geri almak için.
Bizim playoff maçları ne zaman yav bir an önce gelse de izlesek konusunu filan da açarız acayip gaza geldim bugün ksk maçını izlerken

Bizim playoff maçları ne zaman yav bir an önce gelse de izlesek konusunu filan da açarız acayip gaza geldim bugün ksk maçını izlerken
Bu çarşamba başlıyormuş Fener maçları obaa. Ben de heyecan yaptım.
Bu arada Abdi İpekçi'ye gitmek istiyorum inşallah bilet bulabilirim.
Efsane Fener maçı atmosferi olacak 3. maçta.

Bu çarşamba başlıyormuş Fener maçları obaa. Ben de heyecan yaptım.
Bu arada Abdi İpekçi'ye gitmek istiyorum inşallah bilet bulabilirim.
Efsane Fener maçı atmosferi olacak 3. maçta.
Küfürün günah olmadığı haftalara girdik

Hem futbolda hem baskette
Gaza geldim gidip youtubeda birkaç video izleyeyim

Yeni bölüme son 3 gün.. birkez daha 8. Bölümü izleyip geceyi kapatalım.