Avatar bul da gel kendine böyle default takılma artıkMuhakkak.
Harbi ya ne yapsam bilemiyorum.Avatar bul da gel kendine böyle default takılma artık
Bilmiyorum kiHarbi ya ne yapsam bilemiyorum.Erdal reisi yapayım.Çözünürlük falan bir şey ayarlamak gerekiyor mu?
Devamı 46'da işte bence kaçırmabu sahnenin devamını bulamıyorum ?
Devamı 46'da işte bence kaçırma
Hahaha adam ince çalışıp anı yakalamış yaaen fazla bu kadar oluyorkalanı kendi kafamda tamamlarım artık
spoiler ı bile beceremedik ortaya çıkmıştı herşey düzeltmek için ne zorla yetiştim son anda
Oldu mu avatar?Hahaha adam ince çalışıp anı yakalamış yaaNeyse ben gerekli kişinin ismini şuraya iliştireyim de@Çiğdem-
Gerekli övgüyü beğeni seçeneklerindeki kalple belirttimOldu mu avatar?
Açtım yine sahneyi izliyorum. Canım çekti fotoyu görünce.Gerekli övgüyü beğeni seçeneklerindeki kalple belirttim99 kuruş farkla ekstradan öveyim mi ?
Hahaha adam ince çalışıp anı yakalamış yaaNeyse ben gerekli kişinin ismini şuraya iliştireyim de@Çiğdem-
Ben de sıkıldıkça ''çok tatlısın'' sahnesini izliyorum yok böyle bir şey ya efsane. Abartmıyorum en az 30 kere izledimAçtım yine sahneyi izliyorum. Canım çekti fotoyu görünce.
Hahaha delilleri ortadan kaldırmış hemen.hala üstteki resim duruyormudur sence
yalnız buda olmadHahaha delilleri ortadan kaldırmış hemen.
Ahahaha koyduğu resme bakhala üstteki resim duruyormudur sence
Yani bu oklavadan kurtarmaz gibi sanki.yalnız buda olmadsanki teyzelere habire kız sipariş ediyormuşum gibi olmuşburda oklava daha etkili gelecektir)
Seni nasıl durultacak bu dünya orasını bilemiyorum.bekarken azan evlenince durulurmuşöyle diyormuş büyüklerimizdemekki bu durumda @Çiğdem- için kaçırılmıyacak fırsatım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?