Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ünal'ın yaptıklarından sonra pek sıcak değilim ama kim gelirse Dursun'dan iyi olacağı için hayır demem. :D Zaten basket takımına hak ettiği değer verilirse Euroleague final four bile olabilir yani. :)
Olabilir. ülkerspor da çok iyi bu sene :A Onlardan önce finalde fişi çekip ilk Avrupa kupasını yine ilklerin ve enlerin takımı olarak biz getirmeliyiz. Bayan baskette de galiba ilk biz getirdik. :)

Olabilir. ülkerspor da çok iyi bu sene :A Onlardan önce finalde fişi çekip ilk Avrupa kupasını yine ilklerin ve enlerin takımı olarak biz getirmeliyiz. Bayan baskette de galiba ilk biz getirdik. :)
Evet 2009'da Eurocup almıştık. Üstüne Euroleague aldık Fener'i yenip o çok tatlıydı. :A Erkeklerde bu kupayı ve üstünü alan zaten yok, ilkleri yapan biz bunu da yaparız inşallah. :A

Evet 2009'da Eurocup almıştık. Üstüne Euroleague aldık Fener'i yenip o çok tatlıydı. :A Erkeklerde bu kupayı ve üstünü alan zaten yok, ilkleri yapan biz bunu da yaparız inşallah. :A
Evet o maçta çok sevinmiştim. Dersanede dersteyken maçın bitimiyle öyle bir bağırdım ki hoca dışarı atmıştı :F Uçan adam sabri muamelesi gördüm o günden sonra :T::A

Evet o maçta çok sevinmiştim. Dersanede dersteyken maçın bitimiyle öyle bir bağırdım ki hoca dışarı atmıştı :F Uçan adam sabri muamelesi gördüm o günden sonra :T::A
Sabri dedin bi ah çektim. Ah ki ne ah ya. Futbolda da şu iki sene öncesine kadar Avrupa'da titretiyorduk herkesi. Nerelere düştük, içler acısı. Unutayım diyorum bir şekilde aklıma geliyor oradan buradan. :T:

Sabri dedin bi ah çektim. Ah ki ne ah ya. Futbolda da şu iki sene öncesine kadar Avrupa'da titretiyorduk herkesi. Nerelere düştük, içler acısı. Unutayım diyorum bir şekilde aklıma geliyor oradan buradan. :T:
Eleştirdiğiniz Galatasaray Türkiye Kupasında finale yükseldi (sayılır) (!) :A

Yaa ne büyük başarı. :) 2 düzine olacak neredeyse o kupadan, bir değeri yok ki. Koskoca Galatasaray avrupaya gitmek için kupaya bel bağladıysa o iş iptal. :A
Mancini sezonunda da tek kupa almıştık ama o sezonda hiç bu kadar silik, vasıfsız, karaktersiz futbol oynamıyorduk :)

Mancini sezonunda da tek kupa almıştık ama o sezonda hiç bu kadar silik, vasıfsız, karaktersiz futbol oynamıyorduk :)
Kesinlikle. Zaten sene sonuna doğru iyi de oynamaya başlamıştık. Ben Mancini o sene devam etse daha iyi gideceğimizden emindim. Sonra yanlışlar silsilesine kapılan Aysal yönetimi gitti Alman ekolu diyip Prandelli denen facia kararı aldı. Zaten daha da toparlanmak imkansızdı ondan sonra. Ona rağmen toparlanıp şampiyon olan bir takım bu. Bu hallere nasıl düştü. Çok yazık. :)

@Doğu konudaki 1000.mesajı ben yazıcam başkası yazarsa konuyu kapattırırım :A
Niye ? :A

Kesinlikle. Zaten sene sonuna doğru iyi de oynamaya başlamıştık. Ben Mancini o sene devam etse daha iyi gideceğimizden emindim. Sonra yanlışlar silsilesine kapılan Aysal yönetimi gitti Alman ekolu diyin Prandelli denen facia kararı aldı. Zaten daha da toparlanmak imkansızdı ondan sonra.
Zamanında çok sövdük Mancini'ye.. Allah bizi Prandelli ve köy peyniri Hamza ile terbiye etti. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato