Avatar bul da gel kendine böyle default takılma artıkMuhakkak.![]()
Harbi ya ne yapsam bilemiyorum.Avatar bul da gel kendine böyle default takılma artık![]()
Bilmiyorum kiHarbi ya ne yapsam bilemiyorum.Erdal reisi yapayım.
Çözünürlük falan bir şey ayarlamak gerekiyor mu?
![]()
Devamı 46'da işte bence kaçırmabu sahnenin devamını bulamıyorum ?
![]()
Devamı 46'da işte bence kaçırma![]()
Hahaha adam ince çalışıp anı yakalamış yaaen fazla bu kadar oluyorkalanı kendi kafamda tamamlarım artık
![]()
spoiler ı bile beceremedik ortaya çıkmıştı herşey düzeltmek için ne zorla yetiştim son anda
Oldu mu avatar?Hahaha adam ince çalışıp anı yakalamış yaaNeyse ben gerekli kişinin ismini şuraya iliştireyim de
@Çiğdem-
![]()
Gerekli övgüyü beğeni seçeneklerindeki kalple belirttimOldu mu avatar?![]()
Açtım yine sahneyi izliyorum. Canım çekti fotoyu görünce.Gerekli övgüyü beğeni seçeneklerindeki kalple belirttim99 kuruş farkla ekstradan öveyim mi ?
![]()
Hahaha adam ince çalışıp anı yakalamış yaaNeyse ben gerekli kişinin ismini şuraya iliştireyim de
@Çiğdem-
![]()
Ben de sıkıldıkça ''çok tatlısın'' sahnesini izliyorum yok böyle bir şey ya efsane. Abartmıyorum en az 30 kere izledimAçtım yine sahneyi izliyorum. Canım çekti fotoyu görünce.![]()
Hahaha delilleri ortadan kaldırmış hemen.hala üstteki resim duruyormudur sence![]()
yalnız buda olmadHahaha delilleri ortadan kaldırmış hemen.![]()
Ahahaha koyduğu resme bakhala üstteki resim duruyormudur sence![]()
Yani bu oklavadan kurtarmaz gibi sanki.yalnız buda olmadsanki teyzelere habire kız sipariş ediyormuşum gibi olmuş
burda oklava daha etkili gelecektir
)
Seni nasıl durultacak bu dünya orasını bilemiyorum.bekarken azan evlenince durulurmuşöyle diyormuş büyüklerimiz
demekki bu durumda @Çiğdem- için kaçırılmıyacak fırsatım
)