Ohoo benim yetişmem mümkün değil zaten ben bu işlere yeni bulaştım uzun yıllar sonraOnu izleyip 1 ayda bitirdim zaten geçen yaz.
Ohoo benim yetişmem mümkün değil zaten ben bu işlere yeni bulaştım uzun yıllar sonraOnu izleyip 1 ayda bitirdim zaten geçen yaz.
Ben 2011 de Game of Thrones'u 1.bölümden itibaren her hafta beklemişim. Üstüne 1 sene yeni sezon beklemişim. Sabretmeyi yabancı dizilerde öğrendim.Ohoo benim yetişmem mümkün değil zaten ben bu işlere yeni bulaştım uzun yıllar sonraDozu az az zerk ediyorum vücuda aksi taktirde kalite fesatı geçirip yoğun bakımlık olma ihtimalim var
GoT'u tavsiye ediyor musunBen 2011 de Game of Thrones'u 1.bölümden itibaren her hafta beklemişim. Üstüne 1 sene yeni sezon beklemişim. Sabretmeyi yabancı dizilerde öğrendim.Sen geç de olsa başladın. Bu da bir başarı. Yavaş yavaş izlersin yetişirsin.
Bitmiş dizileri de sayarsak benim ilk 2'imdedir. Şuanki dizi piyasasında o ayarda bir dizi yok. Efsane bir iş. Herkes izlemeli.GoT'u tavsiye ediyor musunBu dizi sebebiyle lisede kavga etmiştim en iyi arkadaşımla
Abi ne biliyim dizide ejderha mejderha falan varBitmiş dizileri de sayarsak benim ilk 2'imdedir. Şuanki dizi piyasasında o ayarda bir dizi yok. Efsane bir iş. Herkes izlemeli.Bir bölümü 10milyon dolar 1 sezon 100 milyon ediyor. Sinema filmi kadar masraf yapıyor adamlar. Hakkını vermek lazım.
Ejderhayı takma kafana.Abi ne biliyim dizide ejderha mejderha falan varben gerçekçilik arıyorum çok sarmıyor beni öyle diziler. Mesela TWD de öyle zombi mombi yaratık falan bana göre değil sanki
Bilmiyorum vallaha son tercih benim için game of thronesEjderhayı takma kafana.Dizinin dünyası başlı başına farklı bir dünya. Bir ton aile var, kendi arasında çekişmeleri var. Kan var, savaş var, ihtiras var, bir çok mükemmel karakter var, var oğlu var yani.TWD zaten o ayarda değil, olamaz da. Çok daha yapmacık bana göre.
Aynen bitmişleri önce bitir. Bu zaten bir yere kaçmıyor. 1 sene ara veriyor adamlar. Sezon bitince yetişme ihtimalin her türlü olur.Bilmiyorum vallaha son tercih benim için game of thronesÖnce PB BB falan bitiririm galiba
Sanmıyorum başlar mıyım ama belli de olmaz güya yabancı dizi de izlemeyecektim sözdeAynen bitmişleri önce bitir. Bu zaten bir yere kaçmıyor. 1 sene ara veriyor adamlar. Sezon bitince yetişme ihtimalin her türlü olur.
Seni yabancı dizi kültürüne sabitleyene kadar mücadelemiz sürecek @destere ile.Sanmıyorum başlar mıyım ama belli de olmaz güya yabancı dizi de izlemeyecektim sözdeNeyse ben kaçtım sen de yorgunmuşsun tutmayayım seniİyi geceler kardeşim görüşürüz.
Şu an olsa içer miyim ? evet
Bilemeyeceğim artık.Şu an olsa içer miyim ? evet
Çok değişik bir deneyim değil mi?Bilemeyeceğim artık.Ben içmezdim herhalde. Pek sevmem aklımın kafamdan gitmesini.
Orası öyle. Deneyim olarak çok farklı bir şey.Çok değişik bir deneyim değil mi?Ben bi aralar Astral seyahate sarmıştımBu da onun gibi birşey ama bu daha tesirli galiba
Hafıza kaybı olayı varmış o tehlikeli olabilirOrası öyle. Deneyim olarak çok farklı bir şey.O muhabbetler de ilgi çekici zaten ama ben istemem gibi. Ne bileyim pek yanaşamadım bu tarz olaylara.
Yanii. Hafıza kaybı işi bizi bozar. Neme lazım durduk yere gidip sevmediğimiz bireyleri harcamayalım.Hafıza kaybı olayı varmış o tehlikeli olabilirDizideki gibi şimdi gider birini öldürürsün o haldeykenBizim ülkede olmaz yani her halükarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?