Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni başlayan bütün diziler Cumartesi gününü parselledi
StarTv hayatta 46'yı Cumartesiye almaz.. Artık Pazar günü veya haftaiçi bir günden başka seçenek kalmadı.

Ergin reis de Erdal reis gibi saykodur. O psikopatlığı saha kenarında her maç kanıtlamakta zaten.
Şu yatakta çıldırdığı sahneyi dün yirmi kere seyrettim
Adam Türkiyenin en iyi oyuncusu tartışmasız.

Şu yatakta çıldırdığı sahneyi dün yirmi kere seyrettim
Adam Türkiyenin en iyi oyuncusu tartışmasız.
Zamanım olmadı ya yeniden izleyecektim güya.
Günübirlik Bolu'ya git gel yaptım eve bu akşam 9 da geldim. Uykusuzluktan ölüyorum resmen
Ama adam dediğin gibi o sahnede kafayı yedirdi bana izlerken. Bölümü Cuma günü bir kez daha izleyeceğim.

En kısa zamanda tekrar izle
Yok böyle birşey izledikce güzelleşiyor

Bu hafta cuma bitiyor vizeler sonunda. Seri üretim dizi film izleyişine geçeceğim. Önümü alamayacaklar.
Ben de Prison Break'le coştum bugün
Aşırı derecede sarıyor çekirdek gibi mübarek
5. bölüme geldim

Ben de Prison Break'le coştum bugün
Aşırı derecede sarıyor çekirdek gibi mübarek
5. bölüme geldim
Ben de başlayacaktım bir ara ona. Bir çok sağlam yabancı dizi izledim ama bazı eksikler var. Prison Break var, Spartacus var, Lost var bir de. Senle yardırabilirim aslında PB'yi.

Ben de başlayacaktım bir ara ona. Bir çok sağlam yabancı dizi izledim ama bazı eksikler var. Prison Break var, Spartacus var, Lost var bir de. Senle yardırabilirim aslında PB'yi.
Olabilir ben kaplumbağa edasıyla ilk sezonu 1 yılda anca bitiririm bana yetişmen zor olmaz yani
Eğer izlemediysen başla birlikte yorumlarız

Dedim ya izlemediğim eksik kalan çok sağlam bir kaç dizi var. Bunu da izlemedim hiç. Üşendim çoğu kez başlamaya.
Aynen ben de lostu falan yarıda bırakmıştım. Others falan onlar yok bende
Bi aralar TNT'den izliyordum

Aynen ben de lostu falan yarıda bırakmıştım. Others falan onlar yok bende
Bi aralar TNT'den izliyordum
Prison Break ve Vikings başlarım 1 haftaya. Yaz tatilinde kalan eksikleri kapatırım herhalde. İzlenesi 2 3 sağlam dizi var zaten bitmiş olup da. Onlar da eksik olmasın, aradan çıksın.

Prison Break ve Vikings başlarım 1 haftaya. Yaz tatilinde kalan eksikleri kapatırım herhalde. İzlenesi 2 3 sağlam dizi var zaten bitmiş olup da. Onlar da eksik olmasın, aradan çıksın.
Sen beni geçersin o zaman
Breaking Bad'i birlikte izleriz belki