Bu dizi izleyenlee dns biliyor mu ki itsin)))Birazdan @beyazsoy gelip ''bu dizi insanları DNS değiştirmeye teşvik ediyor'' falan diyecek
Bu dizi izleyenlee dns biliyor mu ki itsin)))Birazdan @beyazsoy gelip ''bu dizi insanları DNS değiştirmeye teşvik ediyor'' falan diyecek
izlediğim diziyi başkası da izliyi diye niye çatliyim zaten bir ben izlersem o dizi yayından kalkar
Bilsem giderdim be tüh“46 YOK OLAN”...2.EL FİLM FESTİVALİ, KÜLT DİZİNİN GÖSTERİMİ İLE KAPANIŞ GALASI YAPTI!..
Pek bir şey kalmamış azı gitti çoğu kaldıPazara kaldı son 4 gün
Bugün derbi ne olur diyorsun ?Pek bir şey kalmamış azı gitti çoğu kaldı
İlk 11 i görmem lazım. Bu sene ilk 11 leri görüp puan kaybını tahmin ettim çoğu maçtaBugün derbi ne olur diyorsun ?
Semih sağbek diyorlar ama doğru olacağını sanmıyorumİlk 11 i görmem lazım. Bu sene ilk 11 leri görüp puan kaybını tahmin ettim çoğu maçtaHer halükarda işimiz çok zor
Umarım öyle bir şey olmazSemih sağbek diyorlar ama doğru olacağını sanmıyorum
Linnes sistem adamı seneye de bu gidişle bizim takıma uyuşmazUmarım öyle bir şey olmazLinnes'i aldık adamı da çürüttük resmen. Molde'de böyle değildi. Seneye gitmezse yaz kampıyla falan daha uyum sağlar. İş yapar bence, yetenekli adam.
O zaten olmazsa olmazımız. Bu çapsızlarla hiç bir yere varamayız bu kesin zaten, bu sene içinde de onlarca kez kanıtlanmış bir şeyLinnes sistem adamı seneyede bu gidişle bizim takıma uyuşmaz.Bizim önce başkan transferi yapmamız lazım
Bu maçı alamazsak olacakları düşünemiyorumO zaten olmazsa olmazımız. Bu çapsızlarla hiç bir yere varamayız bu kesin zaten, bu sene içinde de onlarca kez kanıtlanmış bir şey
Ben olacakların hayırlı olacağını düşünüyorum. Çöplerden ve gereksizlerden kurtulmamızı sağlayacaktırBu maçı alamazsak olacakları düşünemiyorum
Hayırlı olmaz emin ol ki olmaz .Bugün ne yapıp edip şu Feneri yenmemiz lazım beraberlik bile kesmez beniBen olacakların hayırlı olacağını düşünüyorum. Çöplerden ve gereksizlerden kurtulmamızı sağlayacaktır
İnşallah da reyting listesi hiç öyle demiyorYorumları okudumda rahat olun 13.bölümü kesin görür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?