Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşgeldin aramıza

@Doğu büyük transfer yaptık
.Artık sırtımız yere gelmez

@Doğu şu diziyi izlemiyen @takas ve destere kaldı
. @destere'nin ise bonservisini almak için transfer sezonunu bekliyoruz
İkisinin de ortak noktası Malatya
Dizide Malatyalılara falan mı sövdüler laf arasında acaba
Yoksa izlememeleri mümkün değil
Bu kaliteye kayıtsız kalmak im-kan-sız

İkisinin de ortak noktası Malatya
Dizide Malatyalılara falan mı sövdüler laf arasında acaba
Yoksa izlememeleri mümkün değil
Bu kaliteye kayıtsız kalmak im-kan-sız
takas, Erdal üstada irrite oluyormuş sebepsiz
.Kurtlar Vadisi Filistin'i tekrardan izlesin @takas

Dün gaza getirmişsiniz zaten
Muslera iyi kaleci değil demiş Serkan Kırıntılı ondan iyi demiş
(Fazla gaz vermeyin
)
Aynen çıldırttı beni
Bu arada bölümün tam halini bu kanal niye yüklemiyor Allahın gerizekalıları.. Gidip starın dandik sitesine mahkum bırakıyorlar insanları.

Aynen çıldırttı beni
Bu arada bölümün tam halini bu kanal niye yüklemiyor Allahın gerizekalıları.. Gidip starın dandik sitesine mahkum bırakıyorlar insanları.
O da yetmemiş gitmiş Yasin'i övmüş
.Bunun 46'dan önce Gs maçlarını izlemesi lazım
. Star'a laf atıyorsun ama 46 yok olan resmi youtube kanalı bile yurtiçi izleme engeli koymuşlar
.Dün iki saat onunla uğraştım

Ben dayanamayıp Star'a giydirecem
La Ferit Şahenk sen avel misin kardeş
Şu sitene gir bi bak her taraf reklam dolu zaten üstüne bir de bölümlerin aralarına reklam serpiştirmişsin ve reklamlar geçilmiyor minimum 20 saniyelik geçilmeyen reklamlar. Sabır testi mi yapıyoruz dizi mi izliyoruz anasını satayım belli değil. İkide bir elidor reklamı çıkıyor deli oldum. Ayrıca yıl olmuş 2016 hala parça parça bölüm mü yüklenir ulan dalga mı geçiyorsunuz. Yükleyin tek parça adam gibi izleyelim ayar oldum yemin ediyorum bu kadar dandik bir arayüz görmedim hiçbir kanalın sitesinde
@Since2011

Kanka kaç senesinde yaşıyorsun
.Adblock eklentisini kursana
.Hiçbir yerde karşına reklam çıkmaz
.Reklamlar insanı netten soğutur

Kanka kaç senesinde yaşıyorsun
.Adblock eklentisini kursana
.Hiçbir yerde karşına reklam çıkmaz
.Reklamlar insanı netten soğutur
La onla mı uğraşacaz adam gibi tek parça koysun herkeste adblock kurulu olacak diye bir kaide mi var

Perşembe günü ilk 3 bölümü izlemeyi düşünüyorum, 60 dakika olduğundan takip etmesi daha kolay olur; diğer türlü hayatta vakit ayıramazdım.

La onla mı uğraşacaz adam gibi tek parça koysun herkeste adblock kurulu olacak diye bir kaide mi var
Var kanka
..Şaka bir yana bunların resmi youtube kanalını kim yönetiyorsa uğraşmak lazım ,neden yurtiçi izleme engeli koymuş 😱 ?

Perşembe günü ilk 3 bölümü izlemeyi düşünüyorum, 60 dakika olduğundan takip etmesi daha kolay olur; diğer türlü hayatta vakit ayıramazdım.
Şimdiden hoşgeldin aramıza

Var kanka
..Şaka bir yana bunların resmi youtube kanalını kim yönetiyorsa uğraşmak lazım ,neden yurtiçi izleme engeli koymuş 😱 ?

Şimdiden hoşgeldin aramıza
Harbiden la saçmalığın dibi la biz insan değil miyiz dünyanın en gereksiz uygulaması