@OzaN kaliteden anlar. Beğeneceğini bi nebze hissetmiştim. Mutlu etti bizi
@OzaN kaliteden anlar. Beğeneceğini bi nebze hissetmiştim. Mutlu etti bizi
İkisinin de ortak noktası Malatya
takas, Erdal üstada irrite oluyormuş sebepsizİkisinin de ortak noktası MalatyaDizide Malatyalılara falan mı sövdüler laf arasında acaba
Yoksa izlememeleri mümkün değil
Bu kaliteye kayıtsız kalmak im-kan-sız
![]()
La istediği kadar irrite olsun Türkiye'nin en iyi oyuncusu çok net
Şimdi iyice takas'ı gaza getirecen kanka kanalı sildireceksinLa istediği kadar irrite olsun Türkiye'nin en iyi oyuncusu çok net![]()
Gaza gelse ne olur bu gerçeği değiştiremezŞimdi iyice takas'ı gaza getirecen kanka kanalı sildireceksin![]()
Dün gaza getirmişsiniz zatenGaza gelse ne olur bu gerçeği değiştiremez(Ver gazı evladım ver gazı
)
Aynen çıldırttı beniDün gaza getirmişsiniz zatenMuslera iyi kaleci değil demiş Serkan Kırıntılı ondan iyi demiş
(Fazla gaz vermeyin
)
O da yetmemiş gitmiş Yasin'i övmüşAynen çıldırttı beniBu arada bölümün tam halini bu kanal niye yüklemiyor Allahın gerizekalıları.. Gidip starın dandik sitesine mahkum bırakıyorlar insanları.
Kanka kaç senesinde yaşıyorsunBen dayanamayıp Star'a giydirecemLa Ferit Şahenk sen avel misin kardeş
Şu sitene gir bi bak her taraf reklam dolu zaten üstüne bir de bölümlerin aralarına reklam serpiştirmişsin ve reklamlar geçilmiyor minimum 20 saniyelik geçilmeyen reklamlar. Sabır testi mi yapıyoruz dizi mi izliyoruz anasını satayım belli değil. İkide bir elidor reklamı çıkıyor deli oldum. Ayrıca yıl olmuş 2016 hala parça parça bölüm mü yüklenir ulan dalga mı geçiyorsunuz. Yükleyin tek parça adam gibi izleyelim ayar oldum yemin ediyorum bu kadar dandik bir arayüz görmedim hiçbir kanalın sitesinde
@Since2011
La onla mı uğraşacaz adam gibi tek parça koysun herkeste adblock kurulu olacak diye bir kaide mi varKanka kaç senesinde yaşıyorsun.Adblock eklentisini kursana
.Hiçbir yerde karşına reklam çıkmaz
.Reklamlar insanı netten soğutur
![]()
Var kankaLa onla mı uğraşacaz adam gibi tek parça koysun herkeste adblock kurulu olacak diye bir kaide mi var![]()
Şimdiden hoşgeldin aramızaPerşembe günü ilk 3 bölümü izlemeyi düşünüyorum, 60 dakika olduğundan takip etmesi daha kolay olur; diğer türlü hayatta vakit ayıramazdım.![]()
Ooo bir izleyici daha çatla @xemrexxxPerşembe günü ilk 3 bölümü izlemeyi düşünüyorum, 60 dakika olduğundan takip etmesi daha kolay olur; diğer türlü hayatta vakit ayıramazdım.![]()
Harbiden la saçmalığın dibi la biz insan değil miyiz dünyanın en gereksiz uygulamasıVar kanka..Şaka bir yana bunların resmi youtube kanalını kim yönetiyorsa uğraşmak lazım ,neden yurtiçi izleme engeli koymuş 😱 ?
Şimdiden hoşgeldin aramıza![]()
Büyük ihtimal yanlış yüklüyordur yoksa bir açıklaması olamazHarbiden la saçmalığın dibi la biz insan değil miyiz dünyanın en gereksiz uygulaması![]()
Düzgün yüklesin o zamanBüyük ihtimal yanlış yüklüyordur yoksa bir açıklaması olamaz![]()
Dün iki saat onunla uğraştımDüzgün yüklesin o zamanYoksa musallat olurum 😉