Polat Şaşmaz
Favori Üye
Senaryoda herşeyin açığa kavuşmasından rahatsızım. Acaba finale hazırlık mıBölüm finito. Geçen bölümden iyiydi şimdi doğruya doğru. 1 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım bile. Müthiş akıcıydı, komedi yönü de çok güzel dizinin. Harika bir iş seyrediyoruz ya şu 1 saatte. Kıymetini bilmemiz lazım.![]()
evet olayları topluyorlar finish demek içinSenaryoda herşeyin açığa kavuşmasından rahatsızım. Acaba finale hazırlık mıCevapsız soru kalmadı gibi ilk 5 bölüme göre
![]()
Aynen ya bana da öyle geldi. Sanki erken finalin temellerini attılar, bu kadar erken açıkladılar çoğu şeyi.Senaryoda herşeyin açığa kavuşmasından rahatsızım. Acaba finale hazırlık mıCevapsız soru kalmadı gibi ilk 5 bölüme göre
![]()
evet olayları topluyorlar finish demek için
Zaten bu saate konulmasından belliydi. Tek bir umut yarın iyi bir oran almamız ki o da imkansıza yakın. Nerdeyse sabah oldu anasını satayım.Senaryoda herşeyin açığa kavuşmasından rahatsızım. Acaba finale hazırlık mıCevapsız soru kalmadı gibi ilk 5 bölüme göre
![]()
Dün gece son anda bunu düşünüp izlemeyi başlar başlamaz bıraktım. İzliyor olsam canlı yorumum olurdu zaten. Bu arada aşkolsun insan dizi devam ederken izliyor musun yorumun nerede diyerek bi sorardı. Tamam ben anladım değerimi?Abi biz seni dün izliyon zannediyordukBölüm fena
![]()