Hayaller hayatlar gibi la bu netayyip amcanın yüzde elliyi zor tutuyorum sözünü naya dan ilham alarak söylediğini biliyor muydun
dizi açılıyorsa bu saate alınabilir sorun değil misal yasemin allen tamamen açılıyorsa gece 4e de alabilirlerHayaller hayatlar gibi la bu ne
Bu dizinin bu saate alınmasından çok rahatsızım
O açılırsa dizi Ulan İstanbul gibi nete alınır ama 2 tl olmaz dolar kuru üzerinden bir fiyat biçilirdizi açılıyorsa bu saate alınabilir sorun değil misal yasemin allen tamamen açılıyorsa gece 4e de alabilirler
ne fark eder cuma günü dizi izlyecez diye geldik cumartesi oldu hala bekliyoruzO açılırsa dizi Ulan İstanbul gibi nete alınır ama 2 tl olmaz dolar kuru üzerinden bir fiyat biçilir
Star 10 dakikaya dizi başlamazsa 10 sayfalık küfür ve hakaret içerikli methiye düzeceğim
Bence yarının reyting listesinde olmamalı artık cumartesi oldu la bildiğinne fark eder cuma günü dizi izlyecez diye geldik cumartesi oldu hala bekliyoruz
onların dizisi zaten bitti 46 seyircisine tabi hala kaldıysa dalga geçiyorlarHaydee kiralık aşk bitmedi hala reklama girdi yine. Adamlar hem bizle hem de kiralık aşk izleyicisiyle dalga geçiyor resmen.
23:45'ten beri bekliyorum, Allah cezanı vermesin.
Derin nefes alın ve konuya gelin @sürgünüm @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Master.1000 @MEnes @MasacRE- @Aserat @Billy Kane @OzaN
ya sabır şu rezalete bak
onların dizisi zaten bitti 46 seyircisine tabi hala kaldıysa dalga geçiyorlar
İnşallah uyumaz kimse Saate bak rezillik ulan bu nedir yav23:45'ten beri bekliyorum, Allah cezanı vermesin.
Benim için saati problem değil sabaha kadar ayaktayım zaten. Sadece bu saate atılan diziler pek yaşamıyor.İnşallah uyumaz kimse Saate bak rezillik ulan bu nedir yav