ben rahatım daha izlemem beyaz futbolu artık seneye 😀İnşallah bu hafta olmaz. Geçen hafta bi Beyaz Futbol bi 46 zaplıyordum reklam bitene kadar
ben rahatım daha izlemem beyaz futbolu artık seneye 😀İnşallah bu hafta olmaz. Geçen hafta bi Beyaz Futbol bi 46 zaplıyordum reklam bitene kadar
Bugün fena goygoy döner neyse bitince artık sonlarına yetişirizben rahatım daha izlemem beyaz futbolu artık seneye 😀
bir yanım aynı senin gibi düşünüyor aga ; pana fikm ile ön yargıları olan kişileride diziye çekmek için ve yeni bir yapım şirketininde ileriye dönük ellerinin altında bulunması tanınması için yapılmış bir hareket artık yapacak birşey yok@-KADİR- bu Nunova Film olayı ne kadar doğru bir karar oldu bilmiyorum ama bence yanlış yaptılar. Dizi bu şekilde sanki Pana ile uzaktan yakından ahlakası yokmuş gibi duruyor.. her ne kadar bizim ekibin dizisi de olsa.
reklama gitti 12 dakika kaldıUlan babamından Survivor izleyeceği tuttu normalde 10.30 da yatardı. Başlamamıştır umarım dizi?
Aynen aga dediğin gibi başta o "pana film" demosunu görünce diziyi izlemeden bırakacak ideolojisi aklının önüne geçmiş insan müsveddeleri var ne yazık kibir yanım aynı senin gibi düşünüyor aga ; pana fikm ile ön yargıları olan kişileride diziye çekmek için ve yeni bir yapım şirketininde ileriye dönük ellerinin altında bulunması tanınması için yapılmış bir hareket artık yapacak birşey yok
yoksa dediğin gibi yapım pana filmin ama bu olayın aslını ne kadar kişi biliyor meçhul
15 dakikacık sabretsen olmaz mı? Bence buna değer İzlemezsen de canın sağolsunBu reklam beni bozar. En erken 00.30'da biter o kadar bekleyemem. Yarın indirip öyle sıraya izlerim.
Başlaması kolay da bitirmesi zor. Yarım yamalak olması daha kötü olur.Aynen aga dediğin gibi başta o "pana film" demosunu görünce diziyi izlemeden bırakacak ideolojisi aklının önüne geçmiş insan müsveddeleri var ne yazık ki
15 dakikacık sabretsen olmaz mı? Bence buna değer İzlemezsen de canın sağolsun
Doğru sen de haklısın hayırlı gecelerBaşlaması kolay da bitirmesi zor. Yarım yamalak olması daha kötü olur.