aga 46 gibi dizi bulmuşum kırk yılda bir izlemeyelim mi tabi birde pana nın olması extra unsur illa izlemek gerekiyoroooo aga sende mi burdaydınerdalı sevmiyorum ya başka biri olsa çoktan izliyor olurdum
![]()
aga 46 gibi dizi bulmuşum kırk yılda bir izlemeyelim mi tabi birde pana nın olması extra unsur illa izlemek gerekiyoroooo aga sende mi burdaydınerdalı sevmiyorum ya başka biri olsa çoktan izliyor olurdum
![]()
siz izleyin aga beni açmıyor bu tarz dizileraga 46 gibi dizi bulmuşum kırk yılda bir izlemeyelim mi tabi birde pana nın olması extra unsur illa izlemek gerekiyor![]()
Keşke gelse de Kayaoğullarını tahttan indirip darbe yapsaakar hanedanlığının ayak sesleri mi geliyor aga hayırdır![]()
yalnız bu dizide döktürüyor performansı çok yükseksiz izleyin aga beni açmıyor bu tarz dizilererdal hiç açmıyor
![]()
kayaoğulları pananın tüm sinir uçlarına yerleşmiş kontrolü ele geçirmiş adeta paralel pana olmuş çok zor o işKeşke gelse de Kayaoğullarını tahttan indirip darbe yapsa![]()
beğenmiyorum aga abartılı oynayanları sevmemyalnız bu dizide döktürüyor performansı çok yüksek
evet bende sevmem ama burada olay başka erdal aslında iki farklı karekteri canlandırıyor o abartı dediğin kısımlar çılgın muratı ialcın etkisindeki murat ı bizlere adeta yaşatıyr ilaçsız halinide başka oynuyor zor işbeğenmiyorum aga abartılı oynayanları sevmem
Yüce Majeste Cahit'in muhatabı ancak bir Kayaoğlu'dur. Serdar Akarın dengi ancak ve ancak yeğenlerinden birisidir. Aksini iddia eden siyonisttirkayaoğulları pananın tüm sinir uçlarına yerleşmiş kontrolü ele geçirmiş adeta paralel pana olmuş çok zor o işserdar akarla karısı cahitin yegenleriyle başa çıkamaz
![]()
onlar kim ya kim cahitin muhattabı bile olamazlarYüce Majeste Cahit'in muhatabı ancak bir Kayaoğlu'dur. Serdar Akarın dengi ancak ve ancak yeğenlerinden birisidir. Aksini iddia eden siyonisttir![]()
Aga şu diziyi izlemiyon ya Allah seni davul etsinonlar kim ya kim cahitin muhattabı bile olamazlarson cümleden rahatsızım aga
![]()
yok ama jenerik müziğini telefonuma indirmiştim üstad kırdar yaptığı içinAga şu diziyi izlemiyon ya Allah seni davul etsinNeler kaçırdın bir bilsen
Sen Kara Kutu'yu izledin mi?
sen izledin mi kara kutu yuAga şu diziyi izlemiyon ya Allah seni davul etsinNeler kaçırdın bir bilsen
Sen Kara Kutu'yu izledin mi?
Final bölümü hariç izledim aga nedeni yok ama final bölümünü izleyemedimsen izledin mi kara kutu yu
nedeni belli tembellikFinal bölümü hariç izledim aga nedeni yok ama final bölümünü izleyemedim
Hahahaha ayakkabı ile açıyorBu ekstra diyaloglar harikulade
![]()