46: Yok Olan - 10. Bölüm Yorumları

oooo aga sende mi burdaydın :D erdalı sevmiyorum ya başka biri olsa çoktan izliyor olurdum :D
aga 46 gibi dizi bulmuşum kırk yılda bir izlemeyelim mi tabi birde pana nın olması extra unsur illa izlemek gerekiyor :D

Keşke gelse de Kayaoğullarını tahttan indirip darbe yapsa :A
kayaoğulları pananın tüm sinir uçlarına yerleşmiş kontrolü ele geçirmiş adeta paralel pana olmuş çok zor o iş :D serdar akarla karısı cahitin yegenleriyle başa çıkamaz :D

beğenmiyorum aga abartılı oynayanları sevmem
evet bende sevmem ama burada olay başka erdal aslında iki farklı karekteri canlandırıyor o abartı dediğin kısımlar çılgın muratı ialcın etkisindeki murat ı bizlere adeta yaşatıyr ilaçsız halinide başka oynuyor zor iş

kayaoğulları pananın tüm sinir uçlarına yerleşmiş kontrolü ele geçirmiş adeta paralel pana olmuş çok zor o iş :D serdar akarla karısı cahitin yegenleriyle başa çıkamaz :D
Yüce Majeste Cahit'in muhatabı ancak bir Kayaoğlu'dur. Serdar Akarın dengi ancak ve ancak yeğenlerinden birisidir. Aksini iddia eden siyonisttir :A

Yüce Majeste Cahit'in muhatabı ancak bir Kayaoğlu'dur. Serdar Akarın dengi ancak ve ancak yeğenlerinden birisidir. Aksini iddia eden siyonisttir :A
onlar kim ya kim cahitin muhattabı bile olamazlar :D son cümleden rahatsızım aga :D

Aga şu diziyi izlemiyon ya Allah seni davul etsin :A Neler kaçırdın bir bilsen :A Sen Kara Kutu'yu izledin mi?
yok ama jenerik müziğini telefonuma indirmiştim üstad kırdar yaptığı için :D inan gram merak etmiyorum şu sıralar ayıptır söylemesi eski vadiyi izliyorum da :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy