The_Erinch
Favori Üye
Fox Tv bloke ediyorlar... gitmezse şaşırmam ama En iyi Oyuncu ve Yönetmeni MD verdiler.En iyi dizi MD'ye gitmez umarim
Fox Tv bloke ediyorlar... gitmezse şaşırmam ama En iyi Oyuncu ve Yönetmeni MD verdiler.En iyi dizi MD'ye gitmez umarim
Dejavu yaşiyorum gibi Sezen ve Ajda olayı gibiBu durum kraliçenin sanatından yararlanmama engel olmadı.
Yaşimiz çıkcak ortaya18 ime girmişim kasedini aldığımda... Reşit olmuşum Hande yenerle tanışmışım.... vay beeeeeeeeeeeeeeee
Üff ya ben bekliyordum onuEvet, Performansda sergiledi.
Sanmıyorum dizinin çıkışı "farkındalık" diye olunca yine ona verirlerFox Tv bloke ediyorlar... gitmezse şaşırmam ama En iyi Oyuncu ve Yönetmeni MD verdiler.
Farkındalık diye değil kaliteli olduğu ve sezona damga vurduğu için veriliyor yaşlı demem kalbini kırarım.Sanmıyorum dizinin çıkışı "farkındalık" diye olunca yine ona verirler
@Aserat Bu İsottt benden fazla puan aldıysa stüdyoyu benzin döküp yakmaya geliyorumEn iyi rapçi Sagopa Kajmer olmalıydı, Ceza ne yapmış son iki yıl...
Hadi bee ordan SAK nasıl kadına şiddete ilgi çekmek istedik diyip T.C erkekleri bi ara Tahir moduna girdiyse şimdi tüm ülke farkındalik adı altında duyar kasıyoruzFarkındalık diye değil kaliteli olduğu ve sezona damga vurduğu için veriliyor yaşlı demem kalbini kırarım.
Neyse aldı şimdi çatlamaya devam edebilirsin.Hadi bee ordan SAK nasıl kadına şiddete ilgi çekmek istedik diyip T.C erkekleri bi ara Tahir moduna girdiyse şimdi tüm ülke farkındalik adı altında duyar kasıyoruz
Tahmin edilebilir şeye neden seviniyorsun Ödül amladan önce söyledim bahanesiniNeyse aldı şimdi çatlamaya devam edebilirsin.