Herhalde Pantene ATV ödül töreni sanmış.Bugün de Hercai yapımcısının hüsranına içelim. @serhatt @alperuz @Yiğitt @Özgür @Dosi @Forumdash @Afet Güçverir @The_Erinch @mesmeso61 @Gerekli24
Herhalde Pantene ATV ödül töreni sanmış.Bugün de Hercai yapımcısının hüsranına içelim. @serhatt @alperuz @Yiğitt @Özgür @Dosi @Forumdash @Afet Güçverir @The_Erinch @mesmeso61 @Gerekli24
Tek bir şarkıyla da en iyi kadın şarkıcı seçilmezsin ya. Ne kadar pek bana hitap etmese de Merve Özbey damga vurdu geçen yıla açık ara, onun hakkıydı.Hadise nasıl en iyi kadın şarkıcı seçildi
Serenay'a laf edip Şükrü'yü övüyorsun, beni sinir etme.Dibimizi (ya da en azından benim dibimi) düşürenleri de buraya bırakıp kaçayım. @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 89110
Ekli dosyayı görüntüle 89111
Ekli dosyayı görüntüle 89112
Bu ödül törenini kaale almıyorum artık...Geçen sene Avlu yayındayken Demet'e verip bu sene Özge'ye verselerdi bari. Gerçi Aslıhan Gürbüz'ün arada harcanmasından hiç bahsetmiyorum.
Yılların şarkıcısı ceza rap sevmeme rağmen cezayı dinlerimBu adam dururken Ceza mı Yok artık
En İyi Rap Şarkıcısı: Ceza
Tam bi leşlik ötesi olmuş. Verilen ödüllere bak
Sagopanın üstüne rapçi yoktur. Bende Sagopayı tanımadan önce Cezacıydım. Sagopayı dinleyince Ceza çok sıradan geliyor. Diğerlerini söylemiyorum bile diğerleri rap'e hakaret olarak doğmuşlarYılların şarkıcısı ceza rap sevmeme rağmen cezayı dinlerim
En iyi şarkıyı reynmenin alması peki rap diye bir şey kalmadı bunlar yüzündenSagopanın üstüne rapçi yoktur. Bende Sagopayı tanımadan önce Cezacıydım. Sagopayı dinleyince Ceza çok sıradan geliyor. Diğerlerini söylemiyorum bile diğerleri rap'e hakaret olarak doğmuşlar
MalesefEn iyi şarkıyı reynmenin alması peki rap diye bir şey kalmadı bunlar yüzünden
Evet Şükrü Serenay’ın onda biri kadar bile şişirilmiyor çünkü. Aynı oyundalar diye hepsine laf mı etmem lazımdı.Serenay'a laf edip Şükrü'yü övüyorsun, beni sinir etme.
#aseratobjektifol
Çünkü Şükrü bir Serenay değil.Evet Şükrü Serenay’ın onda biri kadar bile şişirilmiyor çünkü. Aynı oyundalar diye hepsine laf mı etmem lazımdı.
Evet Serenay gibi bir balon değil haklısın.Çünkü Şükrü bir Serenay değil.
Evet Serenay gibi bir balon değil haklısın.
Hak ettiği değeri vermek, şişirmek değildir. Biz işlerini beğeniyoruz bu kadar kudurma.Evet Serenay gibi bir balon değil haklısın.
Ya ya ne kudurdum. Torpili yüzünden her sene ödül uydurur oldular.Hak ettiği değeri vermek, şişirmek değildir. Biz işlerini beğeniyoruz bu kadar kudurma.
Sen ödülü verenlere kız o zaman, Serenay zorla ödül almıyor ya.Ya ya ne kudurdum. Torpili yüzünden her sene ödül uydurur oldular.