O kadar saçma rapçiden Ceza'nın alması hoş oldu.En İyi Rapçi: Ceza
O kadar saçma rapçiden Ceza'nın alması hoş oldu.En İyi Rapçi: Ceza
Ah ne kaliteli seneydi. Burçin'den oyunculuğu bağırmak sana o kıza kadar düşmeleri ne kadar üzücü.
Afili Aşk gelmeyecekti belliydi. Afili Aşk'a verseler her şeyi çok tepki alacaktı. Ondan dolayı Çağlar ile Burcu'ya gitmedi. Yüzde yüz Hercai alır diyordum. Sürpriz oldu. Bence hak etmediler. Ama Hercai'ye gitmediği için mutluyum.En İyi Dizi Çifti: Furkan Andıç & Aybüke Pusat | Her Yerde Sen
Gecenin sürprizi. 😱 Hercai, Afili Aşk veya Zalim İstanbul olur diyordum.
Furkan ve Aybüke'ye daha çok tepki gitmiş çünkü gerçekten alakasızlar. Daha iddialı çiftler varken oylamada 1. çıktıklarını hiç sanmıyorum.Afili Aşk gelmeyecekti belliydi. Afili Aşk'a verseler her şeyi çok tepki alacaktı. Ondan dolayı Çağlar ile Burcu'ya gitmedi. Yüzde yüz Hercai alır diyordum. Sürpriz oldu. Bence hak etmediler. Ama Hercai'ye gitmediği için mutluyum.
Evet yıl olarak tutmuyor ama zaten fazla dijital dizi olmadığı için son 2-3 sene yayınlananları birlikte aday ettiler. Böylece Puhu Fi'yle birlikte 2 ödül alırken Blu balonu tekrar patlamış oldu.Burçin'in yanında ödülü alan hanımefendinin oyuncu olmadığı gerçeği... Bu gerçek beni kahrediyor...
Bu arada bence şu ana kadar yapılmış en iyi dijital dizimiz ama Şahsiyet nasıl ödül kazandı?
Allah herkese bu egodan versinBugün de Hercai yapımcısının hüsranına içelim. @serhatt @alperuz @Yiğitt @Özgür @Dosi @Forumdash @Afet Güçverir @The_Erinch @mesmeso61 @Gerekli24
Harikulade..
Fanlardan beter bu da ya.Bugün de Hercai yapımcısının hüsranına içelim. @serhatt @alperuz @Yiğitt @Özgür @Dosi @Forumdash @Afet Güçverir @The_Erinch @mesmeso61 @Gerekli24
Hak ediyordu güzellik.
Altın Hercai Ödülleri sanki.
Anca müsait oldum canımcım.Hadi kaos bekçisi gel de birlikte konuşalım. @alperuz
Demet Evgar varken...
Bence de çıkmadılar kendileri verdi. Elimi Bırakma veya Kuzguna gitse bile daha mantıklıydı benceFurkan ve Aybüke'ye daha çok tepki gitmiş çünkü gerçekten alakasızlar. Daha iddialı çiftler varken oylamada 1. çıktıklarını hiç sanmıyorum.
Evet yıl olarak tutmuyor ama zaten fazla dijital dizi olmadığı için son 2-3 sene yayınlananları birlikte aday ettiler. Böylece Puhu Fi'yle birlikte 2 ödül alırken Blu balonu tekrar patlamış oldu.
Zaten hep öyle oluyor ki çoğunluğun seçtiği kişiler hak ediyor diye bir şey yok. Ayrıca kendileri de etki ediyor.Yıl boyunca en çok konuşulan isimlerden biri olan Eda'nın aday listesinde olmaması çok saçmaydı. ( En azından yıldızı parlayan ödülü alabilirdi.) Zaten asla adaletli bir oylama olduğunu düşünmüyorum. Sosyal medyaya göre oy dağıtıyorlar. Birkaç ödül dışında fiyasko bir ödül töreniydi.
Geçen sene Avlu yayındayken Demet'e verip bu sene Özge'ye verselerdi bari. Gerçii Aslıhan Gürbüz'ün arada harcanmasından hiç bahsetmiyorum.Demet Evgar varken...