ceceli fanı değilmiydin sen beee![]()
klipte güzel kız oynarsa arada fanlaşabiliyorum onun haricinde pek gideri yok vatandaşın
ceceli fanı değilmiydin sen beee![]()
gülşende çıkmıştı onada bir ödül verselerdi bariebru gündeşi severim ben ödül almasına sevindim![]()
onu hiçç sevmiyorum hem onun ödülünü sılaya verdilergülşende çıkmıştı onada bir ödül verselerdi bari![]()
sıla bu hafta gözüme girmişti survivor da.... alsın haketmişti haketmiştir sonuna kadar, ama yani ödülmü yoktu çevrede civarda bir tanede gülşene verselerdi kız o kadar şarkı söyledi zahmmet etti felan ?onu hiçç sevmiyorum hem onun ödülünü sılaya verdiler![]()
babasının hayrına söylüyor sankı ayoll paraları iniriyor cebinesıla bu hafta gözüme girmişti survivor da.... alsın haketmişti haketmiştir sonuna kadar, ama yani ödülmü yoktu çevrede civarda bir tanede gülşene verselerdi kız o kadar şarkı söyledi zahmmet etti felan ?![]()
ben paramı verdim kadına benide eğlendirdibabasının hayrına söylüyor sankı ayoll paraları iniriyor cebine![]()
En İyi Kadın Haber Sunucusu ödülü Nazlı Çelik'e gitti, ki o bile Kırmızı Halı'da yaptığı gaf ile aslında ödülü kesin olarak alacağını düşündüğünü belirtmişti zaten. Tebrikler.
Ödülün kime verildiği söylenmeden arkada görüntülerin gösterilmesine kaç puan?
Bu arada Erkek Haber Sunucusu Fatih Portakal'a gitti.@sokak sanati
En İyi Yarışma ödülü Survivor'a giderse çok üzülürüm, ama Acun'u ikide bir göstermeleri bunu beklememiz gerektiğini işaret ediyor sanırım.
Bu arada çoğu kişi salonu terk etmesine rağmen Poyraz Karayel ekibi hala yerlerinde duruyor, helal olsun.![]()
Toygar Işıklı aldı yine.En iyi dizi müziği benim şahsi fikrimce Kara Ekmek olmalı![]()