42. Altın Kelebek Ödülleri | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

"Herkese iyi akşamlar. Şu an çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Benim bu ödülü almam için yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü canım annem, canım babam ve bütün erkek çocuklar için ve kız çocuklar için alıyorum. Herkese sevgiler. Bütün aday arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

Yıktın geçtin bizi çocuk. :(
https://gecce.com/video-ataberk-mutlu-sahnede-gozyaslarina-boguldu

CVARWgcWoAAlUEE.jpg

onu hiçç sevmiyorum hem onun ödülünü sılaya verdiler :F:F:F
sıla bu hafta gözüme girmişti survivor da.... alsın haketmişti haketmiştir sonuna kadar, ama yani ödülmü yoktu çevrede civarda bir tanede gülşene verselerdi kız o kadar şarkı söyledi zahmmet etti felan ? :)

Müzik ödülleri hiç ama hiç ilgimi çekmiyor, keşke onlar için ayrı bir tören yapılsa.

sıla bu hafta gözüme girmişti survivor da.... alsın haketmişti haketmiştir sonuna kadar, ama yani ödülmü yoktu çevrede civarda bir tanede gülşene verselerdi kız o kadar şarkı söyledi zahmmet etti felan ? :)
babasının hayrına söylüyor sankı ayoll paraları iniriyor cebine :F:F:F

En İyi Kadın Haber Sunucusu ödülü Nazlı Çelik'e gitti, ki o bile Kırmızı Halı'da yaptığı gaf ile aslında ödülü kesin olarak alacağını düşündüğünü belirtmişti zaten. Tebrikler. :)

Ödülün kime verildiği söylenmeden arkada görüntülerin gösterilmesine kaç puan?

Bu arada Erkek Haber Sunucusu Fatih Portakal'a gitti. :) @sokak sanati

En İyi Yarışma ödülü Survivor'a giderse çok üzülürüm, ama Acun'u ikide bir göstermeleri bunu beklememiz gerektiğini işaret ediyor sanırım.

Bu arada çoğu kişi salonu terk etmesine rağmen Poyraz Karayel ekibi hala yerlerinde duruyor, helal olsun. :X

Son düzenleme:
Sılacığım ödül aldıysa onun ödül aldığı kısmı izlerim netten :A harika bir kadın ödülü de haketti :D

En İyi Kadın Haber Sunucusu ödülü Nazlı Çelik'e gitti, ki o bile Kırmızı Halı'da yaptığı gaf ile aslında ödülü kesin olarak alacağını düşündüğünü belirtmişti zaten. Tebrikler. :)

Ödülün kime verildiği söylenmeden arkada görüntülerin gösterilmesine kaç puan?

Bu arada Erkek Haber Sunucusu Fatih Portakal'a gitti. :) @sokak sanati

En İyi Yarışma ödülü Survivor'a giderse çok üzülürüm, ama Acun'u ikide bir göstermeleri bunu beklememiz gerektiğini işaret ediyor sanırım.

Bu arada çoğu kişi salonu terk etmesine rağmen Poyraz Karayel ekibi hala yerlerinde duruyor, helal olsun. :X

Adam haketti. Çoğu diziden çok izleniyor.:D

ödül töreni şaka gibi en iyi dizi müziğini Diriliş Ertuğrul almalıydı..

Ethem Özışık'a büyük tebrikler o müthiş senaryonun ödül almaması büyük haksızlık olurdu zaten. Son yılların en sağlam senaryolu dizilerindendir Poyraz. Yalnız Ataberk, yönetmen ve senarist ödülü aldı ama ben en iyi dizi ödülünün de Poyraz'a gitmesini çok isterdim, İlker ve Burçin'den biri de ödül alabilirdi olmadı ne diyelim sağlık olsun artık. :X

Bu arada Sıla ve Ceceli de ödülleri aldılar, onlar da hak etti. Tebrikler @denizz19 @EFE UYSAL :D