42. Altın Kelebek Ödülleri | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Muhteşem Yüzyıl'ın kast direktörünü kutluyorum, iki tane yakışıklı ve yetenekli oyuncuyu bir araya getirmek herkesin harcı olamazdı. Bu resim daha önceki bir törende çekilmiş, ama daha yeni gördüm ve paylaşmak istedim. :X @xemrexxx

CU-juYVWIAA9uFl.jpg

Tören ile ilgili düşüncelerimi birazdan bir konu olarak paylaşacağım. :X

Bu ne varoş tören be hepsini Poyraz Karayel almalıydı, ciddiyim ve hiç bu kadar objektif olmamıştım. İlker ve Burçin ayrıca Buğra Gülsoy haksızlığa uğradı. Serenay ve Çağatay kötü oyuncular değiller ama daha çok yeniler, bence adaylar arasında en kötüleriydi, Güneşin Kızları'na değinmek bile istemiyorum, fiyasko.
ıyy geldi elemli .ss halka açın dediniz ödülleri alın size halk :A

En iyi erkek oyuncu odulunu ilker kaleli en iyi komedi erkek oyuncu odulunu bugra gulsoy almaliydi

Günün en dogru iki ödülü en iyi klip ve en iyi sarkı ödülüyle gülsene verilen ödüllerdi tebrikler gülsenime :D

ne çektin be artık çocuk ne ka başarılı olduysa antileri bile osman diyor hala:A
Şurada iki dakika Ataberk'i övdük hemen melunluğa başlamışsın, avatarından utan püüü :F

Bu arada ikinci onur ödülü Kurtlar Vadisi'ne verilmiş, hani şu 2005'te bitene öbürküsüne değil :F

Son düzenleme:
Şurada iki dakika Ataberk'i övdük hemen melunluğa başlamışsın, avatarından utan püüü :F

Bu arada ikinci onur ödülü Kurtlar Vadisi'ne verilmiş, hani şu 2005'te bitene öbürküsüne değil :F
ulan nasıl yorum yapıyosun sen ağzımı bozdurtma benim öbürküsü ne oluyor
adamlar 13 sene diyor kurtlar vadisi pusu diyor nasıl izliyosun sen
ben böyle bişey görmedim ya

ulan nasıl yorum yapıyosun sen ağzımı bozdurtma benim öbürküsü ne oluyor
adamlar 13 sene diyor kurtlar vadisi pusu diyor nasıl izliyosun sen
ben böyle bişey görmedim ya
Kurtlar Vadisi 13 senedir yayınlanıyor 3 konsept ve 2 sinema filmi oldu Pana'nın bunu sadece Pusu'ya mal etme çabası yanlış. Pusu 7-8 yıllık konsept ki Kanal D de bunun için oraya Pusu yazmadı dikkat edersen.

Kurtlar Vadisi 13 senedir yayınlanıyor 3 konsept ve 2 sinema filmi oldu Pana'nın bunu sadece Pusu'ya mal etme çabası yanlış. Pusu 7-8 yıllık konsept ki Kanal D de bunun için oraya Pusu yazmadı dikkat edersen.
arkadaşım vadide bizim pusu da bizim hepsi bizim 13 senedir zirveyiz diyor adam sen neden bahsediyon ya kanal d pusu yazmamışmış yav vallahi ağzımı bozmamak için kendimi sıkıyorum adeta sıkıyorum
perşembe günleri konfor mobilyanın sunduğu kurtlar vadisi demiyor mu bu adamlar sen her perşembe izliyorsun diziyi bunu bilmiyon mu
zaten 13 sene devam ettiği ve zirvede olduğu için bu ödülü veriyolar

Yılın dizisini Poyraz'a verseler hadi laf etmezdim de Güneşin Kızları? Klasik entrikalı gençlik dizisi, milyon tane yapıldı benzeri farkı neymiş çok merak ettim..