42. Altın Kelebek Ödülleri | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

tanıyamadım vlla isminede hiç dikkat etmedim :F:F:F

onur ödülüde iyidir bence :A:A:A
kanal d de olmasa vermezlerdi
mehmet canpolat almış o meraklı bi tipe benziyor zaten Necati abi gibi ağır ve ciddi bir adamın buralarda işi olmaz hem adam şirketin patronu ne işi burda :D

Sıla yine çok güzel. :bhr: @denizz19
CVAeUOTWIAEJUOb.jpg
Ölünür ona kıyafetiyle makyajı ve o küpeleri çok iyi uyum yakalamış aşk :)

Tam olarak dikkat edemedim, ama gecenin en kötü giyinenleri kuşkusuz Hande Erçel ve Açelya Topaloğlu. Kim giydirdiyse genç kadınları 5-10 yaş daha büyük göstermiş.

NOT: Evet, moda uzmanlığına da başladım. :A

Ölünür ona kıyafetiyle makyajı ve o küpeleri çok iyi uyum yakalamış aşk :)
Birazdan müzik ödülleri açıklanacak. Sıla ödül alır belki, izle istersen. :X

Reklam hala bitmedi mi? (b)

Bu ne varoş tören be hepsini Poyraz Karayel almalıydı, ciddiyim ve hiç bu kadar objektif olmamıştım. İlker ve Burçin ayrıca Buğra Gülsoy haksızlığa uğradı. Serenay ve Çağatay kötü oyuncular değiller ama daha çok yeniler, bence adaylar arasında en kötüleriydi, Güneşin Kızları'na değinmek bile istemiyorum, fiyasko.

Bu ne varoş tören be hepsini Poyraz Karayel almalıydı, ciddiyim ve hiç bu kadar objektif olmamıştım. İlker ve Burçin ayrıca Buğra Gülsoy haksızlığa uğradı. Serenay ve Çağatay kötü oyuncular değiller ama daha çok yeniler, bence adaylar arasında en kötüleriydi, Güneşin Kızları'na değinmek bile istemiyorum, fiyasko.
Paramparça'nın ödül alaması da kötü oldu bence, 6 dalda aday olmuşlardı halbuki.

yılın şarkısını merak diyorum umarım saçma sapan bir şarkıya gitmez :F

Sadece Cevdet Mercan'a verilebilirdi onun dışındaki kategorilerde daha iyi adaylar vardı.
Güldür Güldür'ün tam kadro gelmesi, çoğu adayın olmaması vb. şeylerden belliydi aslında neler olacağı. Bu arada senaryo ve dizi müziği ödülleri hala dağıtılmadı mı?

En İyi Proje dalının galibi (aynı zamanda Altın Kelebek'in 1000. ödülü) "Kayahan'ın En İyileri" albümüne gitti.

Yorumlara göre bir Altın Kelebek klasiği olarak salondaki koltuklar iyice boşalmış.

En İyi Magazin Programı: Pazar Sürprizi

Son düzenleme:
sıla genel olarak şarkıları bana hitap etmeyen birisi ama bu başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez tebrikler kendisine :A:A:A

ayy ceceli erkek sanatçı ödülünü aldı sizin adamınız @EFE UYSAL @destere :A