Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,985
- Puanı
- 1,060
yada arka sokaklar alabilirdi ama gözdağı olur diye vermedilerbeyaz show yerine mustafa sandala onur ödülü verilebilirdi![]()
yada arka sokaklar alabilirdi ama gözdağı olur diye vermedilerbeyaz show yerine mustafa sandala onur ödülü verilebilirdi![]()
giyinen değil giyinmeden çıkan lazımdı bana da onuda bulamadım giyinen çok mesela bergüzar ın üstündeki elbiseyi ip yapsan burdan wasingtona yol olur![]()
gitmişken portakalla dönmeyi düşünüyordum o yüzden wasington demiştimde paris te olurParis'e belki ama Washington olmaz bence
koriş ne derse haklıdırAltın Kelebek'in Güldür Güldür seçimi sonunda Koriş'i bile kızdırmış. .ss @xemrexxx
Ama bir insan sahneye bu kadar mı yakışmaz?Ay istemez pis zevksiz o .s
vallaha mı hiç yakıştıramadım vadiye ne işi var burdayeni başlayan diziler bu yıl aday olamıyorki seneye olabiliyor zaten dizi aday bile değildi nasıl ödül aldı kimse bilmiyor
kurtlar vadisi pusu onur ödülü aldı![]()
Geçen sene de Aramızda Kalsın hak etmesine rağmen Arkadaşım Hoşgeldin'e vermişlerdi mesela, umarım ilerleyen zamanlarda bu saçmalığın önüne geçebilirler.Çok doğru demiş. En iyi program kategorisinde ödül alabilecek bir şeye dizi ödülü vermeleri en başta diğer dizilere haksızlık.
Sinir etme çabaları vol. 356821Gk aldı
Geçen sene de Aramızda Kalsın hak etmesine rağmen Arkadaşım Hoşgeldin'e vermişlerdi mesela, umarım ilerleyen zamanlarda bu saçmalığın önüne geçebilirler.
tanıyamadım vlla isminede hiç dikkat etmedimvallaha mı hiç yakıştıramadım vadiye ne işi var burda
İnşallah necati şaşmaz gitmemiştir kim aldı
tebrikler ama keşke 3 tane olsaydıtanıyamadım vlla isminede hiç dikkat etmedim
onur ödülüde iyidir bence![]()