pelin pelin bumuymuş
neyse kanal d kendi kanalında oynadığı için vadiyide boşta bırakmamış
pelin pelin bumuymuş
yeni başlayan diziler bu yıl aday olamıyorki seneye olabiliyor zaten dizi aday bile değildi nasıl ödül aldı kimse bilmiyoryılın dizisi güneşin yızları mı olmuşayıptır ya
ben olsam kırgın çiçeklere veririm yeni başlayanlar içinde
neyse izle seninkilerç ıkıyor şimdipelin pelin bumuymuş)
neyse kanal d kendi kanalında oynadığı için vadiyide boşta bırakmamış)
ay senin polat oğlan aldı ödülü .ss
ayy gözüme girdiler şuana kadar en mantıklı ödül vadiyepelin pelin bumuymuş)
neyse kanal d kendi kanalında oynadığı için vadiyide boşta bırakmamış)
ay sen aç izle şu an sahnede 4 güzel kadın var gece gece fenalaşayy gözüme girdiler şuana kadar en mantıklı ödül vadiye![]()
onur ödülü uydurma ödüldür hanı ödül verecek bişey bulamadık bari sizde şu tenekeyi alıp oynayın der gibi yaptılarayy gözüme girdiler şuana kadar en mantıklı ödül vadiye![]()
bu kızlar kimdi ne ödülü aldılar tanımıyorum ayoll anlayamadımay sen aç izle şu an sahnede 4 güzel kadın var gece gece fenalaş![]()
yıldızı parlayanlar ödülü bu senenin yeni yetenekleri oluyorlar kız yeteneksiz nanik sanabu kızlar kimdi ne ödülü aldılar tanımıyorum ayoll anlayamadım![]()
giyinen değil giyinmeden çıkan lazımdı bana da onuda bulamadım giyinen çok mesela bergüzar ın üstündeki elbiseyi ip yapsan burdan wasingtona yol olurHiç bir kişi mi iyi giyinmez gecede. Hiç etkileyici giyinen yok.
beyaz show yerine mustafa sandala onur ödülü verilebilirdionur ödülü uydurma ödüldür hanı ödül verecek bişey bulamadık bari sizde şu tenekeyi alıp oynayın der gibi yaptılar)
pantencileri diyorsan pek bişeye benzemiyorlardıneyse izle seninkilerç ıkıyor şimdi![]()