@HollyDemon666☾☆ melis seni çağırıyorO Semicenk’i oylamış Daha 1 gün var sayılır anketin kapanmasına. Son dakika sürprizleri olur belki
@HollyDemon666☾☆ melis seni çağırıyorO Semicenk’i oylamış Daha 1 gün var sayılır anketin kapanmasına. Son dakika sürprizleri olur belki
melise oy lazım oy? oy kullanmayan kim var sesleneyim @mesmeso nerdesin
Yalnız böyle oy toplamak yasak forumda. Ceza mı almak istiyor canın?@HollyDemon666☾☆ melis seni çağırıyor
Kime dikkatli ol desek o bozuyorHehehe Melis bile bu kadar çalışmadı herhalde tekin kadar
Kime dikkatli ol desek o bozuyor
@12.Adam ‘ın vukuatlarından bahsetmiştik. Yenisi çabucak geliyor
Daha bugün uslu dur dedik, artık hata yapmam dedi gidip maç konusunda yine bir şeyler yazmış. emreemreu silmiş mesajı. Umarım bildirim yollamıştır. Hoş sebepte yazsak bu adam uslanmıyor @Yakamoz-Asi şunun kulağını çek. Sana sonra detaylı yazarım sende ona detaylı yaz. Resmen banlanmak için kaşınıyor. Hem de fazlasıyla
tekinde bugün coşup dikkatli olacağım deyip dakika 1, gol 1 yapıyor
Es geçiver demek korumaktırKorumak mı bu senin mesaja harika atmıṣım ben uyarıya çok sevindim.
Es geçiver demek korumaktır
Uyarıp ceza verilmediği içindir o harika
Çok bildiirm olunca gözden kaçıyor yönetici mesajı bildirimine farklı birşey lazımKime dikkatli ol desek o bozuyor
@12.Adam ‘ın vukuatlarından bahsetmiştik. Yenisi çabucak geliyor
Daha bugün uslu dur dedik, artık hata yapmam dedi gidip maç konusunda yine bir şeyler yazmış. emreemreu silmiş mesajı. Umarım bildirim yollamıştır. Hoş sebepte yazsak bu adam uslanmıyor @Yakamoz-Asi şunun kulağını çek. Sana sonra detaylı yazarım sende ona detaylı yaz. Resmen banlanmak için kaşınıyor. Hem de fazlasıyla
tekinde bugün coşup dikkatli olacağım deyip dakika 1, gol 1 yapıyor
Maç ile ilgili link atmıştım.Çok bildiirm olunca gözden kaçıyor yönetici mesajı bildirimine farklı birşey lazım
Bu @Yakamoz-Asi çok fazla benlik davranmaya başladı. Yada zaten hep böyleydi de bu ara farketmeye başladımBen başka bir detay yakaladım. tekin'ini yazmış Yakamoz. Yani Dosi'nin tekin'i demek istemiş?
Ben başka bir detay yakaladım. tekin'ini yazmış Yakamoz. Yani Dosi'nin tekin'i demek istemiş?
Bu @Yakamoz-Asi çok fazla benlik davranmaya başladı. Yada zaten hep böyleydi de bu ara farketmeye başladım