Yakışıklı, Spotify'da 100 Milyon Dinlenmeyi Aştı!

phoebebuffay

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,914
Puanı
609
Türk popunun sevilen isimleri KÖFN ve Simge'nin geçtiğimiz yıl yayınladığı "Yakışıklı" düeti, Spotify'da 100 milyon dinlenmeyi geride bıraktı.

Kısa sürede çok sevilerek geçtiğimiz yılın en büyük hitlerinden biri haline gelen şarkının sözleri KÖFN ve Edis, aranjesi ise KÖFN üyesi Bilge Kağan Etil tarafından üstlenilmişti.

Ekran Resmi 2024-11-04 21.56.40.png

Evet ṣimdi itiraf vakti geldi saygıdeğer forum ahalisi :A

Öncelikle bu değerli ve zamanlama olarak muhteṣem konu için teṣekkürler :Z :Z @phoebebuffay

Gelelim itirafa :A

Telefonumda Spotify uygulamasında Yakıṣıklı listenin baṣında ve bende sabahları alarm sesi olarak Spotify seçtim. Dolayısıyla alarm sesi olarak her sabah Yakıṣıklı ile uyanıyorum. :A

İtiraf gibi itiraf :F @Bully

Evet ṣimdi itiraf vakti geldi saygıdeğer forum ahalisi :A

Öncelikle bu değerli ve zamanlama olarak muhteṣem konu için teṣekkürler :Z :Z @phoebebuffay

Gelelim itirafa :A

Telefonumda Spotify uygulamasında Yakıṣıklı listenin baṣında ve bende sabahları alarm sesi olarak Spotify seçtim. Dolayısıyla alarm sesi olarak her sabah Yakıṣıklı ile uyanıyorum. :A

İtiraf gibi itiraf :F @Bully
Uyanmak için daha iyi bir alarm sesi olamazdı, ben de deneyeyim en kısa sürede :Z

Konunun zamanlaması :F @phoebebuffay

Kısa zamanda Spotify’da 100 milyon dinlenmeyi aşan Yakışıklı şarkısını yarı finale çıkarmalıyız sevgili forum halkı :bhr:

Uyanmak için daha iyi bir alarm sesi olamazdı, ben de deneyeyim en kısa sürede :Z

Konunun zamanlaması :F @phoebebuffay

Kısa zamanda Spotify’da 100 milyon dinlenmeyi aşan Yakışıklı şarkısını yarı finale çıkarmalıyız sevgili forum halkı :bhr:

Mutlaka dene harika oluyor :A

Tebrikler Simge, tebrikler Yakıṣıklı :Z

• Harika
Reactions: Bully